b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Toronto Blue Jays – Boston Red Sox

A hajnali MLB kínálatból egyetlen egy mérkőzést emelek ki “gold” tartalomként és itt is a kimenetelekben kerestem az esélyeket. Eddig kiválóan teljesítenek az MLB elemzések és remélem, hogy ez a széria továbbra is kitart.


MLB statisztika:
24 nyertes – 11 vesztes


I Toronto Blue Jays – Boston Red Sox I

 

A mostani találkozón a kezdő dobójátékosok, illetve az egymás elleni mérkőzések miatt bízom. Gyakorlatilag a Boston Red Sox talán az eddigi legrosszabb formájában érkezik a meccsre, hiszen sorozatban 3 mérkőzést veszített a csapat. A Toronto továbbra sem egy acélos csapat, de azért semmiképp sem leírandóak. Ami biztos, hogy Thornton lesz a Toronto kezdődobója, akinek elég gyenge a mostani mutatója és összességében 2-5-s mérleggel áll. A Boston dobójátékosa Price lesz akinek riválisa ellentétes mutatója van, ami 5-2-s mérleget jelent.

A szimulációs adatok alapján közel két pontos favoritnak számítanak a vendégek és ez alapján szavaztam bizalmat a sikerüknek.

Vajon képes lesz behúzni a győzelmet a Red Sox? (Fotó : Getty Images)

A két csapat az idény során 4 alkalommal találkozott egymással, ebből 3 Boston siker született. Ami szintén kulcsfontosságú tényező, hogy a Boston idegenben igencsak jól teljesít és 24-18-s mutatójuk van. A Toronto hazai pályán gyengén teljesít és 16-26-s mérlegük van. Egy szó, mint száz én bízok a szimulációs rendszer adataiban, illetve abban a tényezőben, hogy most megszakad a Boston Red Sox rossz szériája, ezért fogadást ajánlok a vendégek sikerére!

Toronto Blue Jays – Boston Red Sox (01:07)

Tipp: Boston Red Sox (A mérkőzés nyertese) odds: 1,66 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: