b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : TOR Blue Jays – TB Rays – 08/15 00:37

A fogadóirodák is a vendégek sikerét favorizálják és statisztikai adatok, illetve a játékosok alapján is bőven esélyes a vendégek sikere! (Fotó : Getty Image)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A Tampa Bay remek formába került és immáron 20 mérkőzést követően 12-8 a mérlegük. A Toronto ezzel ellentétben igencsak gyenge produktumot hoz, ráadásul a mostani kezdőjük a dombon az a Tanner Roark lesz, aki nem a legjobb eredményekkel rendelkező dobó a keretben. A Tampa részéről Trevor Richards kezd, aki az egyik legjbob értékekkel rendelkezik, ráadásul az ütőkeretben ott lesz Austin Meadows, Brandon Lowe és Willy Adames is. Ezen játékosok mindegyike igencsak kiváló mutatókkal rendelkezik és ha már a kereteknél tartunk kijelenthető, hogy a Toronto ütőkerete roppantul gyenge. Úgyhogy a fogadásom alapja a Tampa Bay Rays győzelmére vonatkozik.

TOR Blue Jays – TB Rays Fogadási határidő : 00:37
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
TB Rays (Győztes) 1.71 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: