b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Texas Rangers – Detroit Tigers – 21:05

2019.08.03. és 2019.08.12. között egyik szolgáltatásunk sem fog tartalmazni szöveges elemzéseket. Ennek oka, hogy nyaralásra készülök, illetve nyaralni leszek. A munkában mindössze ennyi lesz a változás, viszont a megszokott módon érkeznek majd az ajánlásaim, kategóriákba sorolva, illetve ajánlott tétekkel ellátva. Megpróbálok mindenki rendelkezésére állni a továbbiakban is, válaszolni fogok minden üzenetre, illetve a telefonhívásokat is szívesen fogadom. Ami azt illeti a weboldal frissítése, az előfizetések kezelése sem marad el, tehát aki a következő napokban fogja frissíteni az előfizetését ne aggódjon, hiszen mindent rendezni fogok. Mindössze tehát az elemzések fognak “eltűnni” a következő napokban, de ígérem, hogy minőségi munkát fogok hozni a továbbiakban is, amit már megszokhattatok tőlem és törekszem, hogy minden egyes ajánlással profitot realizálhassunk.


 MLB statisztika:
57 nyertes – 25 vesztes


I Texas Rangers – Detroit Tigers I

 

A Detroitban Zimmermann a kezdődobó, ami számomra jó pont. Ellene jelenleg 6-0-s mutatóval állok, ami remek eredménynek mondható. Ma is underdog a Detroit, ugyan a két ütőkeret hasonló kvalitású, bár a Texasnál 7 ütőjátékos szerepel 1,0 hit feletti mutatóval. Úgyhogy bizakodó vagyok és ismét a Detroit Tigers, illetve Zimmermann ellen ajánlok fogadást.

Texas Rangers – Detroit Tigers (21:05)

Tipp: Texas Rangers (A mérkőzés győztese) odds: 1,58 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: