b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Texas Rangers – Cleveland Indians

Minden egyes tényező a vendégek sikerének áll és remélem, hogy nyerni is tudnak! (Fotó : Getty Images)

A holnap hajnali MLB mérkőzésekre ismét készülök és két találkozót is megosztok a “prémium” elemzéseknél. Második találkozó esetében a Texas – Cleveland mérkőzésre készültem egy ajánlással.


MLB statisztika:
5 nyertes – 1 vesztes


I Texas Rangers – Cleveland Indians I

 

A vendégeket senkinek sem kell bemutatni, hiszen két alkalommal ajánlottam fogadást a sikerükre és mindkét alkalommal sikerült profitálnunk. Ma már nehezebb a Cleveland dolga, viszont bőven esélyes ma is a vendégek sikere. A Texas nem leírandó ellenfél, ráadásul jelen szezonban 1 győzelemmel többje is van, mint a vendégeknek. A két csapat fej-fej mellett halad egymással a tabellán és ennek fényében egy izgalmas ki-ki mérkőzésre számítok.

A szimulációs adatok alapján 5,0 – 5,7 a várható eredmény. Tehát az adatok alapján várható a Cleveland sikere, viszont én ma nem a kimenetelekben kerestem a lehetőséget.

Izgalmas mérkőzésre van kilátás a Cleveland mérkőzésén. Ugyan ismét lenne érték a sikerükben, de most egy over opcióban bízom! (Fotó : Gregory Shamus/Getty Images)

Mindkét oldalon a legjobb játékosok kaphatnak szerepet és ennek köszönhetően, illetve ismerve a Cleveland játékát akár egyedül is hozhatnak egy over opciót. Ez nem is lenne olyan meglepő, hiszen tegnap is 8 pontot hozott egymaga a vendég csapat. A Rangers is izgalmas mérkőzéseket játszik és rendre over közeli mérkőzéseket alakítanak ki. A szezonban 5 mérkőzést játszottak már a csapatok és egy találkozótól eltekintve (5-2), rendre 7 pont felett zártak a csapatok. Ezért a mostani ajánlásom a bet365-n megtalálható 7,5 pont feletti opcióban rejlik. Nagyon bízom benne, hogy ismét egy kiváló mérkőzést láthatunk a Clevelandtől,  én eltudom azt is képzelni, hogy egymaguk most is szereznek 6-7 gólt. Statisztika, illetve a szimulációs eredmények alapján egyébként 8-9, de akár 10 pontos mérkőzésre van kilátás. Úgyhogy a 7,5 pont feletti opcióban mindenképp van érték és erre ajánlok fogadást “B” kategóriába sorolva.

Texas Rangers – Cleveland Indians (02:05)
Tipp: Több, mint 7,5 pont (Játék összesített) odds: 1,62 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: