b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Texas Rangers – Cleveland Indians

Minden egyes tényező a vendégek sikerének áll és remélem, hogy nyerni is tudnak! (Fotó : Getty Images)

A második találkozó esetében a Texas – Cleveland mérkőzésre készültem ismét egy ajánlással. Tegnap sikerült nyereséggel zárnunk és most is bizakodó vagyok a mérkőzéssel kapcsolatban.


MLB statisztika:
7 nyertes – 2 vesztes


I Texas Rangers – Cleveland Indians I

 

A vendégeket senkinek sem kell bemutatni, hiszen harmadik alkalommal ajánlottam fogadást a sikerükre, illetve az over opciókra és mindhárom alkalommal sikerült profitálnunk. Ma ismét nehezebb a Cleveland dolga, viszont bőven esélyes lehet a tegnapi vereség után a vendégek sikere. A Texas nem leírandó ellenfél, ráadásul jelen szezonban 2 győzelemmel többje is van, mint a vendégeknek. A két csapat fej-fej mellett halad egymással a tabellán és ennek fényében egy izgalmas ki-ki mérkőzésre számítok.

A szimulációs adatok alapján 4,8 – 5,3 a várható eredmény. Tehát az adatok alapján várható a Cleveland sikere, viszont én ma nem a kimenetelekben kerestem a lehetőséget. Összességében a szimulációs eredmények alapján 9,10, maximum 11 pontos mérkőzésre van kilátás.

Izgalmas mérkőzésre van kilátás a Cleveland mérkőzésén. Ugyan ismét lenne érték a sikerükben, de most egy under opcióban bízom! (Fotó : Gregory Shamus/Getty Images)

Egy szó, mint száz tegnap a 7,5 pont feletti opcióra ajánlottam fogadást, viszont ma egy 11,5 pontos határt lőttem be. Ezt lényegében nehezen tudom kinézni a csapatokból. A Texas tegnap gálázott, de ma már ez nem fog szerintem összejönni nekik. A Cleveland 2 pontot szerzett tegnap, de most egy jóval szorosabb párharcra számítok. A két csapat több alkalommal is találkozott már egymással a szezonban és csak az előszezonban zártak egyszer a 11,5 pontos határ felett. Ezt követően viszont 9-10, illetve 11 pontos mérkőzéseket alakítottak ki.  Nagyon bízom benne, hogy most is összejön ez a pontszám. Szerintem most magasra lőtték be a határokat a fogadóirodák és a 11,5 pontos határ alá megéri fogadni alacsony téttel!

Texas Rangers – Cleveland Indians (02:05)
Tipp: Kevesebb, mint 11,5 pont (Játék összesített) odds: 1,62 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: