b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : TEX Rangers – ARI Diamondbacks – 07/29 03:05

CHICAGO, IL - AUGUST 02: David Peralta #6 of the Arizona Diamondbacks is greeted by Paul Goldschmidt #44 after scoring against the Chicago Cubs on an RBI double hit by Jake Lamb #22 (not pictured) during the eighth inning at Wrigley Field on August 2, 2017 in Chicago, Illinois. The Arizona Diamondbacks won 3-0. (Photo by Jon Durr/Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A Texas – Arizona mérkőzésen nem szeretnék nagyon belefolyni az elemzésbe. Annyi biztos, hogy az Arizona ütőkerete és a mostani kezdő dobója is jobb értékekkel rendelkezik, mint a riválisnál bárki is. A statisztikai adatok alapján 1 pontos favoritnak számít az Arizona, ráadásul a vendégek szorzója folyamatosan esik, úgyhogy érdemes egy alacsonyabb téttel beszállni a meccsben. Remek hír lehet, hogy a Diamondbacks elég sűrűn nyer a Texas Rangers ellen.

TEX Rangers – ARI Diamondbacks Fogadási határidő : 03:05
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
ARI Diamondbacks (Győztes) 1.86 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: