b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : TB Rays – TOR Blue Jays – 09/30 22:07

A fogadóirodák is a vendégek sikerét favorizálják és statisztikai adatok, illetve a játékosok alapján is bőven esélyes a vendégek sikere! (Fotó : Getty Image)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 22:07

A második favorizált MLB mérkőzésen lényegében már jóval több információ, illetve hasonlítási alap van a birtokunkban és itt azt tudnánk mondani, hogy egy megközelítőleg 75%-os biztonsággal várható a hazaiak sikere. A csapatok az idén 11 alkalommal találkoztak egymással és ebből 7 Tampa Bay siker született. Hazai pályán a mérleg 5/8 a Toronto elleni mérkőzéseken. Annyi biztos, hogy ma sem az ütőjátékosokról fog szólni a meccs, hanem a dobókról, akik ha hibáznak, akkor az könnyen végzetes lehet. Ma pedig Tyler Glasnow és H. Ryu személyében két azonos képességű dobót láthatunk majd a dombon. Tegnap 3-1-re nyert egyébként a Tampa Bay és a mai meccsen és közel egy pontos favoritnak számítanak a hazaiak. Az alapszakasz során egyébként a Tampa Bay szerepelt a legjobban, akik hazai környezetben 30 mérkőzésből 21 alkalommal diadalmaskodni tudtak. A Toronto idegenben nem a legjobb és sok szakértő elmondása szerint, ez a párosítás pont ezen fog múlni, hogy ki fog idegenben jobban teljesíteni. Tegnap láthattuk, hogy a Toronto ütőjátékosai nem remekeltek és őszintén szólva a mostani időjárás, ami a Tropicana Fielden lesz egyáltalán nem fog kedvezni a vendégeknek, de a hazaiak ütőinek sem. Gondolkoztunk egy under opción, de annyira alacsony a line, hogy egy-egy jobb inninggel ezt a felek megléphetik, úgyhogy inkább maradtunk a hazai sikernél. Egyszóval a Tampa már megszokta ezt a környezetet és a második mérkőzésen is számítunk a sikerükre.

📊 Ajánlott predikció: 
TB Rays (Győztes)

odds: 
1.71 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: