b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Tampa Bay Rays – Houston Astros – 10/09 01:07

Bregmanéknek ma kötelező a győzelem! (Fotó : Getty Images)

A Tampa Bay Rays – Houston Astros párosítás negyedik mérkőzéséhez értünk, ahol 2-1-re vezet a Houston.


 MLB statisztika:
85 nyertes – 47 vesztes


A mérkőzésen ismét az a J. Verlander fog kezdeni, akinek köszönhetően az első mérkőzésen 7 inningen keresztül 0 pontot szerzett a Tampa Bay Rays. A vendégek dobójátékosa, ahogy azt legutóbb is említettem, talán a liga legjobbjának számít. A Tampa Bay tegnap 10-3-ra tudott nyerni, de ezt megelőzően a Houston otthonában rendre alulmaradtak, elsőként 6-2, majd 3-1-es mérkőzéseken. A hazaiak részéről nem tartozik a “jó” hírek közé, hogy az a D. Castillo, ill. A. Meadows duó fog a dombon szerepelni, akik nem mondhatják el magukról azt, hogy képesek lennének 1-2 ponttal lehozni a szériájukat.

A szimulációs adatok majdnem 2 pontos favorit a Houston, viszont az összesített pontok alapján leginkább 6-7 pontra van kilátás.

Bregmanéknek ma az esélyesek, ám a tegnapi 13 pontos mérkőzés után, ma egy pontszegény mérkőzésre számítok. (Fotó : Getty Images)

Az első két mérkőzésen két remek dobó kezdett a Houston részéről és ténylegesen a Tampa Bayt képesek voltak 2 ponton belül tartani. A vendégek ütőkerete ugyan erősebb, mint a hazaiaké, ráadásul ott van az a tényező is, hogy két gyengébb kvalitású dobó fog leginkább szerepet kapni, ám ennek ellenére amit az előző mérkőzések összefoglalóin láttam engem nem győzött meg ez az ütőkeret. Úgyhogy ma egy kevés pontos mérkőzésre számítok. Tegnap a Tampa Bay játékosok kiütötték magukból a pontokat és vélhetően ma Verlander megint képes lesz mattolni az ütőket. Ezért a 8,5 pont alatti opcióra ajánlok fogadást, amelynek a szimulációs adatok alapján zöldülni kellene!

Tampa Bay Rays – Houston Astros Fogadási Határidő : 01:07
Tipp : 8,5 pont alatt (Játék összesített) odds: 1,60 Tét : “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: