b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Tampa Bay Rays – Detroit Tigers – 08/18 00:10

A fogadóirodák is a vendégek sikerét favorizálják és statisztikai adatok, illetve a játékosok alapján is bőven esélyes a vendégek sikere! (Fotó : Getty Image)

A tegnapi MLB elemzés nyereséggel zárt és remélem, hogy sikerül elcsípni egy nyerőszériát ezt követően. A mai nap folyamán két elemzés kerül megosztásra és elsőként ismét az MLB ligából érkezik egy ajánlás.


 MLB statisztika:
64 nyertes – 32 vesztes


Tampa Bay Rays – Detroit Tigers I

 

A most kielemzett mérkőzés számomra több szempontból is “kedves”. Az első ilyen szempont, hogy a Detroit Tigers ellen idegenben hiba nem fogadni, a másik pedig a vendégek kezdődobója Jordan Zimmermann aki talán a legrosszabb teljesítménnyel rendelkező dobó a mostani szezonban és nem mellesleg 7-0-s mérlegem van ellene. Ami azt illeti a két csapat rengeteg tényezőben különbözik, de elsőnek a szimulációs eredmények szemléltették számomra ezt a nagy különbséget.

A szimulációs adatok alapján 2,0-2,8 pont közötti favoritnak számítanak a hazaiak, három statisztikai portál adatai alapján.

A fogadóirodák is a hazaiak sikerét favorizálják és statisztikai adatok, illetve a játékoskeretek alapján is bőven esélyes a Tampa Bay Rays sikere! (Fotó : Getty Image)

Ha már különbségek, akkor kezdjük a két dobóval. Ahogy már említettem is a vendégek részéről az a Zimmermann fog kezdeni, aki pocsék formában van. A hazaiak részéről viszont egy viszonylag erős dobó Ryan Yarbrough fog kezdeni. Yarbrough az idény során 11-3-s mutatót alakított ki, míg riválisa 1-8-s mutatóval rendelkezik. Aztán jöjjenek az ütőkeretek, ahol ismételten hatalmas a különbség. A hazaiak részéről a 9 fős ütőkeretből 6 játékos rendelkezik 1,0 fölötti hit mutatóval. Név szerint Austin Meadows, Thomas Pham, Kevin Kiermaier, Willy Adames, Eric Sogard és Ji-Man Choi. A keret többi játékosa a dobójátékoson kívül 0,87, illetve 0,97-s mutatóval rendelkezik, egy szóval szinte mindenki az 1,0 közeli hit mutatót tudja hozni. A vendégek részéről nincs nagy meglepetés, hiszen a keretben 0 játékos rendelkezik jelenleg 1,0 fölötti hit mutatóval. Számomra kissé meglepetés volt a ma hajnalban elért eredmény, ám ennek köszönhetően egy jóval feltüzeltebb Tampa Bay Rays-re számítok. A statisztikai adatok alapján minden a hazai siker mellett szól. Látható, hogy a fogadóirodák is a hazai sikerben látják a reális értéket. A Tampa Bay Rays tegnapi veresége után úgymond “kötelező győzelem” helyzetbe került, hiszen egy esetleges vereség esetén a fantasztikus formában lévő Oakland meg is előzheti őket. Úgyhogy itt az ideje, ismét felvenni a ritmust és egy magabiztos győzelemmel zárni  a hazai publikum előtt. Zimmermann képes akár 1 inning alatt 4-5 pontot is összehozni, úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és a hazai győzelemre ajánlok fogadást -1,5 hendikep opcióval “megspékelve”.

Tampa Bay Rays – Detroit Tigers (00:10)

Tipp: Tampa Bay Rays -1,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,68 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: