b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : St. Louis Cardinals – Pittsburgh Pirates – 19:15

Papíron a hazaiak sikere várható és erre is ajánlok fogadást! (Fotó : USA Today)

A második prémium elemzés esetében egy MLB mérkőzést választottam, amely ma 19:15-től kerül megrendezésre. Elnézést a kései publikációért, de vártam a megfelelő kezdőket, szimulációs eredményeket és így tovább.


MLB statisztika:
35 nyertes – 15 vesztes


I St. Louis Cardinals – Pittsburgh Pirates I

 

Ahogy már jeleztem is a privát chaten most rövid elemzéseket fogok megosztani az idő szűkössége miatt. Úgyhogy a lényegre is térek. A mostani elemzést szimpla odds mozgások, kezdő dobójátékosok, illetve a statisztikai adatok alapján hoztam meg. A szimulációs adatok igencsak beszédesek, illetve ott van az a tényező is, hogy a Pittsburgh csapatából közel a fél keret hiányzik, igen ez nem vicc. A másik érdekes tényező, hogy a szimulációs rendszer egyértelmű favoritnak tartja a hazai csapatot és ennek megfelelően a fogadóirodák is elkezdtek reagálni és már 1,68-s szorzón lehet csak megrakni a hazai sikert. Az opening line jelzem 1,76 volt.

A szimulációs adatok alapján több , mint 1 pontos favoritnak számítanak a hazaiak, akiknek a hazai mutatójuk jónak mondható, illetve a kezdő dobójátékosuk D. Poncedeleon az első mérkőzését kiváló mutatókkal hozta.

Papíron a hazaiak sikere várható és erre is ajánlok fogadást! (Fotó : USA Today)

Egy szó, mint száz a két csapat között jelenállás szerint van némi különbség és ugyan a vendégek kerete erősebbnek mondható, hazai pályán nem leírható St. Louis, főleg nem az első mérkőzés után, ahol 7-0-ra nyertek a hazaiak. Úgyhogy most is bizakodó vagyok és szerintem jöhet a fogadóirodák és a szimulációs eredmények alapján várt hazai siker, de mindenképp maradok a földön és csak “C” kategóriába ajánlom most ezt a kimenetelt, az indok pedig egyszerű, a vendég oldalon egy erősebb, ám tartalékos csapat fog szerepelni.

St. Louis Cardinals – Pittsburgh Pirates (19:15)

Tipp: St. Louis Cardinals (A mérkőzés győztese) odds: 1,68 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: