b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : St. Louis Cardinals – Oakland Athletics

A fogadóirodák szorzói alapján a vendégek a favoritok, ám Anderson legutóbb a Hous

A második találkozón egy igencsak érdekes találkozó szemtanúi lehetünk, hiszen a St. Louis Cardinals jó szezont kezdett, viszont az Oakland sem leírható ellenfél semmilyen körülmény között.


MLB statisztika:
16 nyertes – 9 vesztes


I St. Louis Cardinals – Oakland Athletics I

 

Ami számomra meglepő, hogy mekkora underdog most az Oakland. Pedig aki egy kicsit jártas a baseballban láthatja és tudhatja, hogy az Oakland jó ütőjátékosokkal rendelkezik. A hazai csapat 24-16-s mutatóval rendelkezik a hazai publikum előtt, míg a vendégek 17-19-s mutatóval állnak jelenleg.

A szimulációs adatok alapján szoros mérkőzésre van kilátás és akármilyen meglepő, a számok alapján az Oakland számít esélyesebbnek. Jelenleg 3 statisztikai oldal is 4,0-4,3, illetve 4,9-5,1 közé lőtte be a várható eredményeket. Az-az 4-5-s eredményt várnak a legtöbben.

Érdemes kihasználni az esélytelenség miatt a hendikep opciót. (Fotó : Ezra Shaw/Getty Images)

Ami egyértelmű, hogy lehetne érték a szimpla vendég sikerben, de nehezen tudom azt elképzelni, hogy a St.Louis elengedje ezt a meccset. A Los Angeles Angels ellen meggőyzően játszottak, de az Oakland a Tampa ellen is jól játszott az előző fordulókban. Ami szintén befolyásolhatja a meccset, hogy a vendégek többet pihentek. Röviden tömören, az underdog pozíció miatt mindenképp van érték egy hendikep opcióban. Ezért a vendégek sikerére +1,5 pont hendikeppel ajánlok fogadást.

St. Louis Cardinals – Oakland Athletics (02:15)
Tipp: Oakland Athletics + 1,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,60 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: