b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : St. Louis Cardinals – Chicago Cubs – 08/02 01:15

CLEVELAND, OH - NOVEMBER 02: The Chicago Cubs celebrate after winning 8-7 in Game Seven of the 2016 World Series at Progressive Field on November 2, 2016 in Cleveland, Ohio. (Photo by Ezra Shaw/Getty Images)

A harmadik, egyben utolsó “prémium” elemzés esetében ismét egy MLB találkozóval készültem.


 MLB statisztika:
55 nyertes – 22 vesztes


I St. Louis Cardinals – Chicago Cubs I

 

A mostani összecsapás igencsak izgalmasnak ígérkezik, ahol a dobójátékosok csatáját láthatjuk mérkőzésről-mérkőzésre. Ami azt illeti, az első mérkőzésen 2-1, ma hajnalban pedig 0-2-s eredményt értek el a felek. Ez egy MLB mérkőzésen nem megszokott, ám a két csapat között tényleg nüansznyi a különbség. Ami a mostani dobókat illeti ugyanez elmondható, hiszen J. Lester és J. Flaherty mutatója szinte megegyezik. Ami a mostani mérkőzésen viszont döntő befolyással lehet a kimenetelre, az nem más, mint Lester tapasztalata és a Cubs ütőkerete.

A szimulációs adatok alapján egyébként a Cubs sikere várható, amelyet 0,8, illetve 1,2 pontos előnnyel alakulhat ki.

Vajon nyerni tud ismét a Cubs? (Fotó : Ezra Shaw/Getty Images)

Az ütőkereteket látva a hazai csapatban nincs egy olyan játékos sem, akinek 1,0 fölötti lenne a hit mutató,a míg a vendégektől három ilyen játékos is van Heyward, Contreras és Baez személyében. Röviden tömören tehát a vendégek ütőbázisa erősebb, a dobók teljesítménye ugyan megegyezik, de Lester véleményem szerint képes lehet mattolni a gyengécske Cardinals ütőjátékosokat. Én ismét egy szoros mérkőzésre számítok, ám 2,05-s szorzóért én kihasználom alacsony téttel a Cubs sikerét. A szimulációs adatok erre engednek következtetni, de a csapatok közötti minimális különbségek is erre hajaznak.

St. Louis Cardinals – Chicago Cubs (01:15)

Tipp: Chicago Cubs (A mérkőzés győztese) odds: 2,05 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: