b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Seattle Mariners – Texas Rangers – 07/23 04:10

Vajon képes lesz megnyerni most is a Seattle az első mérkőzést? (Fotó : Getty Images)

A rizikós “gold” elemzés után egy szintén izgalmas és végletekig kiélezett mérkőzésre ajánlok fogadást a prémium szolgáltatás keretein belül is. A mostani mérkőzésen a Seattle és a Texas mérkőzik meg egymással.


MLB statisztika:
42 nyertes – 18 vesztes


I Seattle Mariners – Texas Rangers I

 

Ami azt illeti ma teljesen a statisztikai adatokra, illetve a megérzéseimre hagyatkozom. A Seattle hazai pályán játszik, ami számomra már az első indok volt. Ezen kívül a T-Mobile Parkban a kezdő dobójátékos a hazaiaknál M. Gonzales lesz, aki talán a csapat egyik legügyesebb játékosának számít. A vendégek részéről A. Sampson lesz a kezdő dobó, aki nincs élete formájában és ez akár most kapóra is jöhet.

A szimulációs eredmények alapján közel egy pontos favoritnak számít a Seattle.

Vajon képes lesz megnyerni most is a Seattle az első mérkőzést? (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy mindkét csapat ütőbázisa szinte megegyezik. Azonos mutatókat láthatunk az ütőjátékosoknál, illetve a dobók képességei is hasonlónak mondhatóak. Mindenképp szoros párharc lesz ez, ám én úgy érzem, hogy ezt a meccset most Gonzales révén hozhatja a Seattle. A fogadóirodák is a hazai sikerben látnak nagyobb értéket, ami szerintem esélyes lehet. Ráadásul. két csapat már találkozott idén többször is ebben a felállásban, amely találkozókról elmondható volt, hogy az első meccseket rendre hozta a Seattle. Úgyhogy bizakodó vagyok, jó dobó fog kezdeni a hazai oldalon és a szimulációs adatok is a hazai siker mellett szólnak.

Seattle Mariners – Texas Rangers (04:10)

Tipp: Seattle Mariners (A mérkőzés nyertese) odds: 1,80 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: