b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : SEA Mariners – OAK Athletics – 08/02 03:10

A fogadóirodák szorzói alapján a vendégek a favoritok, ám Anderson legutóbb a Hous

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Az A’s jóval esélyesebb a mostani mérkőzésen és a szorzó miatt bevállalok egy közepes tétet. Gondolkoztam az öt egységen is, de az előző mérkőzét egy kicsit elbizonytalanít. Annyi biztos, hogy a Seattle csapata tele van fiatalokkal és példának okáért a várható dobójátékosuk Kikuchi roppantul gyenge értékekkel rendelkezik. Ezzel ellentétben a Oakland részéről egy igencsak rutinos Mike Fiers fog kezdeni a dombon, illetve az ütőkeretük jóval erősebb, mint a Marinersé. Egyszóval várom az Oakland sikerét, amelyet végezetül 2,5 egységgel ajánlok fogadásként.

SEA Mariners – OAK Athletics Fogadási határidő : 03:10
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
OAK Athletics (Győztes) 1.64 2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: