b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : SD Padres – LA Dodgers – 08/06 03:10

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A mostani meccsen Stripling lesz a kezdő dobó a Dodgersnél, míg a Padresba Richards kezd, aki jóval gyengébb mutatókkal rendelkezik, mint riválisa. Ma hajnalban a várakozásaimnak megfelelően teljesített a Dodgers és véleményem szerint megint behúzzák a mérkőzést.

SD Padres – LA Dodgers Fogadási határidő : 03:10
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
LA Dodgers (Győztes) 1.74 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: