b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : SD Padres – LA Dodgers – 08/05 03:10

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Őrülten nagy szerencséje volt hajnalban az SD Padresnek, hiszen két csere dobó behúzta nekik a meccset. A Dodgers ütőkeret jóval erősebb, ráadásul a mostani mérkőzésen egy gyengébb képességű dobó fog kezdeni D. Lamet személyében. A Dodgers szeret egy-egy vereséget követően fölényesen nyerni, úgyhogy érdemes most a Los Angelesi csapatra fogadni.

SD Padres – LA Dodgers Fogadási határidő : 03:10
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
LA Dodgers (Győztes) 1.74 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: