b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : SD Padres – LA Angels – 09/23 22:10

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 22:10

A San Diego hajnalban meglepett minket és az LA Angels gyengébb dobókerete ellen mindössze két pontra voltak elegek. A mai mérkőzésen viszont a hazaiak részéről az a M. Clevinger kezd a dombon, akinek statisztikája az MLB dobók közül az egyik legjobb és ennek ismeretében az LA Angels ütőjátékosainak egyáltalán nem lesz könnyű dolga. A vendégek részéről egy gyengébb dobó fog kezdeni Jaime Barria személyében, ám az ő mutatója sem annyira gyenge, mint ahogy azt az első mérkőzésen mutatta. Az ütőkeretek esetében gyengült mindkét csapat ugyanis az előző találkozóhoz képest többen is kiestek, úgyhogy ez számunkra mindenképp remek hír. A hazaiak részéről Fernando Tatis, Manny Machado-n kívül nincs olyan játékos a keretben, aki képes lenne 1.0-ás hit mutató feletti produktumra, míg a vendégeknél továbbra is Anthony Rendon az aki ezt a mutatót átlépi. Persze ezek szimpla statisztikai adatok, ám mindenképp érdemes megemlíteni, hogy a mostani mérkőzésen a várható időjárási tényezők sem fognak kedvezni az ütőjátékosoknak. A várható pontszámadatok alapján 7-8 pontos mérkőzésre van kilátás, illetve a hazaiak sikerére van ismét reális esély, ám 1,54-es szorzóért biztos nem kötünk fogadást. Úgyhogy maradunk a statisztika mellett és most bízunk benne, hogy 8 pont alatt maradnak a felek. A ma hajnali mérkőzésen egyébként 6 pont született.

📊 Ajánlott predikció: 
8.5 alatt (Játék összesített)

odds: 
1.86 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: