b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : SD Padres – LA Angels – 09/23 03:10

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 02:15

Alacsony szorzóra ajánlunk ismét fogadást, ám a tétet nem emelnénk meg a NHL/MLB fogadásaink esetében, úgyhogy maradunk a 2.5 egységes tétnél.  A San Diego három idegenbeli mérkőzést követően ismét hazai pályán játszhat és ez mindenképp egy jó “ómen”, hiszen döntő többségben az idegenbeli mérkőzést követő első hazai meccseket rendre megnyeri a csapat. Most pedig az a LA Angels lesz a rivális a pályán, akik azért a verhető kategóriába sorolhatóak és idén 55 mérkőzésből 31-t buktak, de ha az idegenbeli szereplést nézzük 9-16 a csapat mérlege. A Padres hazai környezetben az egyik legjobb és erről tanúskodik a 19-8-as mérlege a csapatnak, azt pedig már nem is említjük, hogy keretileg, sőt a mostani kezdő dobókat nézve még inkább esélyes a hazai győzelem. A hazaiak részéről Zach Davies fog kezdeni a dombon, aki igencsak fiatal, ám tehetséges dobónak minősül, ráadásul remek mutatói vannak. A vendégek részéről viszont Griffin Canning játékára számíthatunk, akit azért egy F. Tatis, M. Machado, E. Hosmer, J. Cronenworth négyes “keresztbe lenyelhet”. Ha már megemlítettük az ütőkeretet, akkor érdemes kitérni arra, hogy a vendégeknél mindössze Andrelton Simmons rendelkezik erős mutatókkal, ám rajta kívül a keret elég gyengécske. Annyit pedig még ide hozzáfűznénk, hogy a statisztikai és a várható pontszámadatok alapján közel két pontos favoritnak számít a Padres. Egy szó, mint száz a mérkőzésen a hazaiak sikerét várjuk, akik jó eséllyel ismét képesek lesznek megnyerni az idegenbeli túrát követő első mérkőzést.

📊 Ajánlott predikció: 
SD Padres (Győztes)

odds: 
1.62 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: