b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : San Francisco Giants – Los Angeles Dodgers – 07/24 04:08

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A Dodgers részéről Clayton Kershaw fog kezdeni a dombon, aki legutóbb az SF ellen 5-4-es vereséget szenvedett. Természetesen ez egyáltalán nem mérvadó, ugyanis a felek között legalább 2 pontos különbség várható, ám itt a kezdeti rajtnál könnyen nehézségekbe ütközhet. Azt viszont érdemes megemlíteni, hogy az SF kezdő dobója Cueto lesz, aki könnyedén asszisztálhat a dobásaival a Dodgers offensenek. Egy szó, mint száz itt is érdemes egy alacsonyabb összeget az over opcióba fektetni és ezt az opciót a játék összesített – további piacok résznél találhatod meg!

SF Giants – LA Dodgers Fogadási határidő : 04:08
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
8.0 felett (Játék összesített) 1,76 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: