b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : San Francisco Giants – Arizona Diamondbacks

CHICAGO, IL - AUGUST 02: David Peralta #6 of the Arizona Diamondbacks is greeted by Paul Goldschmidt #44 after scoring against the Chicago Cubs on an RBI double hit by Jake Lamb #22 (not pictured) during the eighth inning at Wrigley Field on August 2, 2017 in Chicago, Illinois. The Arizona Diamondbacks won 3-0. (Photo by Jon Durr/Getty Images)

A második “gold” elemzés tekintetében egy hajnali mérkőzésre ajánlok fogadást. A Giants és az Arizona Diamondbacks fog egymással megmérkőzni.


MLB statisztika:
21 nyertes – 11 vesztes


I San Francisco Giants – Arizona Diamondbacks I

 

A 3. mérkőzés kerül ebben a felállásban megrendezésre és számomra ténylegesen minden a vendégek sikere mellett szól. Az első ilyen dolog, hogy a Giants nincs a legjobb formában és a 14. helyen áll a csapat, míg a mai ellenfelük a 9. helyen “tanyázik”. A második tényező, hogy az Arizona idegenben remekül szerepel és 25-20-s mutatója van a csapatnak, míg a Giants hazai pályán 17-24-s mérleggel rendelkezik. A harmadik tényező pedig a keretek minősége, illetve a kezdő dobójátékosok ténye. A vendégek részéről Zack Greinke lesz a kezdő, míg a hazai oldalon D. Pomeranz kezd. Na most a két játékos között hatalmas különbség van, de akár a kereteket is összehasonlítjuk, akkor láthatjuk, hogy a mérleg nyelve a vendégek felé billen.

A szimulációs adatok alapján, közel két pontos favoritnak számít az Arizona. 

Most minden az Arizona sikere mellett szól, vajon képesek lesznek megnyerni a mérkőzést? (Fotó : Jon Durr/Getty Images)

Egy szó, mint száz most minden egyes adat a vendégek sikere mellett szól. Az első meccset 5-1-re nyerte meg az Arizona, most hajnalban nem jött össze nekik a mérkőzés, de holnap teljesen más lehet a helyzet. Bizakodó vagyok és remélem, hogy begyűjtik a vendégek a győzelmet!

San Francisco Giants – Arizona Diamondbacks (04:05)

Tipp: Arizona Diamondbacks (A mérkőzés nyertese) odds: 1,86 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: