b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : San Diego Padres – Chicago Cubs – 09/12 04:10

CLEVELAND, OH - NOVEMBER 02: The Chicago Cubs celebrate after winning 8-7 in Game Seven of the 2016 World Series at Progressive Field on November 2, 2016 in Cleveland, Ohio. (Photo by Ezra Shaw/Getty Images)

A “gold” szolgáltatás esetében két MLB elemzés kerül megosztásra. Elsőként a San Diego Padres – Chicago Cubs találkozóra készültem, amelyre tegnap még prémium elemzés keretein belül ajánlottam fogadást.


 MLB statisztika:
81 nyertes – 42 vesztes


I San Diego Padres – Chicago Cubs I

A találkozón igencsak kiváló mérkőzésre lesz kilátás, hiszen 1-1-el állnak a felek az utolsó két mérkőzés alapján. A Cubs erősebb kerettel rendelkezik és lényegében a San Diegohoz hasonló csapatokat verniük kellene, hogy bebiztosítsák a rájátszást érő helyet, ám ma hajnalba is a csapat két gyengébb teljesítményű dobójának köszönhette a vereségét. Ma hajnalban a felek 9-8-as végeredménnyel zártak, ám az első mérkőzésen 2-10 lett a végeredmény. Ami azt illeti a 2019-s idényben 7 mérkőzést játszottak a felek és ebből 5 alkalommal nyerni tudott a Cubs. A mostani találkozón viszonylag két jó kvalitású és eredményekkel rendelkező dobó fog kezdeni. A hazaiak részéről C. Paddack (8-7) , míg a vendégek részéről C. Hamels (7-6) lesz a kezdő dobó.

A szimulációs adatok alapján ismét favoritnak számít a Cubs, viszont szoros mérkőzésre és 9-10 pontos mérkőzésre van kilátás..

Ma hajnalban a Cubs elbukta a mérkőzést az extra inningben, most pedig ismét győzelmi kényszerben vannak a vendégek. (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti mindkét dobójátékos hozott már össze kevés pontos mérkőzést is, de a legutóbbi mérkőzéseiken rendre adtak az ellenfeleknek 3-4 pontot a saját dobásaik alatt, mi miatt én igencsak bizakodó vagyok. Mivel két erősebb dobó kezd a fogadóirodák némileg egy under alapú mérkőzésre számítanak, ám a két csapat eddigi mérkőzései nem erről tanúskodtak. A két legutóbbi mérkőzésen 17, illetve 12 pont jött össze és ezt megelőzően is egy találkozótól eltekintve (6 pont) 11, 30, illetve 10 ponttal zártak a felek. Az ütőkeretek a tegnapi elemzéshez képest aligha változtak. A vendégek részéről Nick Castellanos, Kyle Schwarber, Anthony Rizzo, Kris Bryant, Willson Contreras, Jason Heyward, Nico Hoerner és Ben Zobrist egytől-egyik 0,80, vagy a fölötti hit mutatóval rendelkeznek, ami igencsak jó kiindulópont a mostani találkozó előtt. A Cubs a legutóbbi két mérkőzésen 8, illetve 10 pontot szerzett, de a 2019-s szezont elnézve 6, 24, 6 és 6 pontot szerzett a csapat. A mostani mérkőzésen a szimulációs adatok alapján 5,2 a várható pontszámuk, ami a kiinduló line fölött szerepel. Számomra ez remek kiindulóalap, főleg úgy, hogy a vendégeknek a mai “pofon” után nyerniük kellene. Úgyhogy én most a csapat pontszámra ajánlok fogadást, amit unibeten “futások” néven fogtok megtalálni. A dobók miatt, ahogy már említettem is alacsonyak a line-ok, úgyhogy a 3,5 pont fölötti határra 1,74-s szorzóért kötelező fogadni!

San Diego Padres – Chicago Cubs (04:10)

Tipp: Több, mint 3,5 pont (Chicago Cubs futások száma / Chicago Cubs csapat összesített) odds: 1,74 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: