b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : San Diego Padres – Chicago Cubs – 09/11 04:10

CLEVELAND, OH - NOVEMBER 02: The Chicago Cubs celebrate after winning 8-7 in Game Seven of the 2016 World Series at Progressive Field on November 2, 2016 in Cleveland, Ohio. (Photo by Ezra Shaw/Getty Images)

A mai nap egyetlen prémium tartalom kerül megosztásra, amt az MLB ligából választottam ki. A pályán a San Diego és a Cubs.


 MLB statisztika:
80 nyertes – 41 vesztes


I San Diego Padres – Chicago Cubs I

Ami azt illeti ezt a mérkőzést teljesen a statisztikai adatokra építettem és nagyon bízom benne, hogy minden a szerint is fog alakulni. A Cubs továbbra is versenyhelyzetben van, hiszen rohamosan közelíti az együttest a Milwaukee és az Arizona. Ha nem összpontosítanak, akkor a rájátszás akár oda is lehet számukra. A mai ellenfelük nem a legerősebbek közé sorolható, sőt a Padres a 12. helyen áll úgymond már elengedhették az egész alapszakaszt. A Cubs a tétek súlyát felmérve szerintem ismét belefog húzni és ez látható volt a Padres elleni hajnali mérkőzésükön, ahol 10-2-re nyertek a vendégek

A szimulációs adatok alapján 1,2-1,4 pontos favoritnak számít a Cubs.

Szinte minden tényező a Cubs sikere mellett szól. (Fotó : Getty Images)

A csapatok kezdő dobójátékosai J. Quintana és R. Bolanos. Na most Quintana jóval rutinosabb a hazaiak dobójánál és ez már számomra egy pont a vendégek sikere mellett. A másik ilyen tényező a fentiekben is leírt motivációs tényező, hogy a vendégeknek innentől ténylegesen szükségük van minden pontra, főleg az ilyen Padres elleni csapatok ellen. A harmadik tényező pedig az ütőkeretek helyzete. A hazai oldalon nincs egy játékos sem, aki rendelkezne 1,0 fölötti hit mutatóval, míg a vendégek keretében szép számmal akadnak ilyen játékosok, A. Rizzo, K. Bryant, Nick Castellanos, Willson Contreras, Jason Heyward és Ben Zobrist személyében. Ezen játékosok mindegyike 0,95 fölötti hit mutatóval rendelkezik. Egy szó, mint száz tegnap már megcsillogtatta tudását a Cubs és remélem, hogy ma is maradtak pontok azokban az ütőkben. Úgyhogy a vendégek sikerére ajánlok fogadást, amelyre 1,66-s szorzóért cserében mindenképp megéri pakolni pár egységet.

San Diego Padres – Chicago Cubs (04:10)

Tipp: Chicago Cubs (A mérkőzés győztese) odds: 1,66 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: