b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Pittsburgh Pirates – Washington Nationals – 08/22 01:05

Minden egyes statisztikai adat a hazaiak győzelmét jósolja meg, ezért erre ajánlok fogadást! (Fotó : USA Today)

A mai prémium részt, ahogy telegramon a privát chaten is jeleztem a hajnali MLB mérkőzésekkel kezdem, hiszen még gondolkozom a Bajnokok Ligája selejtező mérkőzésein. A mostani elemzésben a Pittsburgh és a Washington mérkőzését választottam ki, ahol szerintem ma már minden a papírformák szerint fog alakulni.


 MLB statisztika:
66 nyertes – 36 vesztes


I Pittsburgh Pirates – Washington Nationals I

 

Ami azt illeti hajnalban nagyon meglepetek a csapatok és kisebb bosszúságomra azon az egyetlen 8. inningen úszott el a szelvényajánlásom. A Washington kikapott 4-1-re a ma hajnali mérkőzésen és egyértelműen láttam a játékosok, ill. az edzői stáb arcán, hogy ezt ők maguk sem akarták elhinni, hogy egy ennyivel gyengébb kvalitású csapattól vereséget szenvedtek. A Pittsburgh nem tartozik a húzócsapatok közé és hasonló szinten van, mint a Miami Marlins, vagy épp a Detroit Tigers. A Washington a Nemzeti Ligában a 3. helyen áll 68-57-s mérlegük van, míg a Pittsburgh a 15 csapatos mezőny 14. helyezettje. Ami azt illeti, a két kezdődobó számomra már egy jó pont a mérkőzéssel kapcsolatosan, hiszen a vendégeknél P. Corbin, míg a hazaiaknál J. Musgrove fog kezdeni. Corbin a vendégek egyik legtehetségesebb dobójátékosa és ezt az ERA mutatója is hűen tükrözi. A hazaiak dobója nem épp a legjobb, ráadásul negatív a mérlege is 8-11.

A szimulációs adatok alapján a Washington közel 2 pontos favoritnak számít a mostani mérkőzésen.

Minden egyes statisztikai adat a vendégek győzelmét jósolja meg, ezért erre ajánlok fogadást! (Fotó : USA Today)

A dobójátékosok között tehát egyértelműen van különbség, majd ezt követően ott vannak az ütőjátékosok, ahol ismét hatalmas differencia látható. A hazaiak keretében két játékos Marte és Newman rendelkezik 1,01-s hit mutatóval, viszont rajtuk kívül a többi játékos 0,90-0,80 közötti határon, vagy ez alatt mozog. Ezzel ellentétben a Washington talán a legerősebb ütőkeretével fog érkezni. A 9 fős ütőkeretből mindössze Robles az aki 0,98-s hit mutatójával nem éri el az 1,0-s szintet. Rajta kívül viszont, Turner, Eaton, Rendon, Soto, Cabrera, Adams és Suzuki is 1,0 fölötti hit mutatóval rendelkezik. Számomra ezek meggyőző adatok, ott van a ma hajnali mérkőzés tényezője is, hogy egy ilyen pofon után látható volt, hogy milyen feszültek voltak a játékosok és az edzők is. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és remélem, hogy a Washington játékosok felszívják magukat a hajnali pofon után és behúzzák magabiztosan a mérkőzést.

Pittsburgh Pirates – Washington Nationals (01:05)

Tipp: Washington Nationals (A mérkőzés győztese) odds: 1,64 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: