MLB : Pittsburgh Pirates – Chicago Cubs – 09/25 01:05

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Több napja nem került már publikálásra MLB elemzés. Ennek több oka is van, de legfőképp az, hogy az alapszakasz végén rengeteg érdekes mérkőzés született, sokak már megünnepelték a rájátszásba való kerülést, ám még mindig vannak olyan csapatok akiknek kiélezett csatát kell folytatni a rájátszást érő helyért. 


 MLB statisztika:
84 nyertes – 46 vesztes


Őszinte leszek a mostani mérkőzésen a Cubs számomra egy igazi fekete bárány, hiszen rengeteg alkalommal megvicceltek már. Ám most ténylegesen “ég a ház” és ennek fényében a legeslegjobb csapatával érkezik a Pittsburgh otthonába a Chicago. Ami érdekes tényező, hogy a vendégek dobójátékosa K. Hendricks megkérte a vezetőséget, hogy az ő általa elképzelt elkapójátékosok szerepeljenek és ezt teljesítették is számára. Ennek annyi az érdekessége, hogy legutóbb amikor Hendricks ilyet kért 7 inning alatt mindössze 2 pontot hozott össze. A másik érdekes tényező, hogy a hazaiak részéről egy  jóval gyengébb dobójátékos fog kezdeni a dombon M. Keller személyében. A két játékos között hatalmas különbség van, ráadásul Keller eddig 6 alkalommal kezdett és mindössze 1 győzelmet ért el ezekben az esetekben a hazai csapat.

A szimulációs adatok alapján több, mint 2 pontos favoritnak számítanak a vendégek.

Őrült hajrá kellene a Chicago Cubs csapatától, hogy bekerüljenek a rájátszásba. Vajon sikerül nekik? (Fotó : Ezra Shaw/Getty Images)

Ami biztos tehát, hogy a Cubs részéről “ég a ház”, hiszen 6 fordulóval az alapszakasz lezárulta előtt a 6. helyen áll a csapat és ahogy azt tudhatjuk az első 4 kerül be a rájátszásba. Na most ha nagyon szigorúan számolgatunk a csapat előtt lévő Washington, ill. Milwaukee 2 győzelemmel megpecsételné a sorsát az együttesnek, ám egyik csapatnak sincs könnyű sorsolása, hiszen a Washington legutolsó fordulókban a Phillies, illetve Cleveland ellen kényszerül játszani, míg a Milwaukee a következő fordulókban megkapta a Cincinnati Reds csapatát és majd csak a rájátszás utolsó mérkőzésein vezethetnek le a Colorado ellen, ami szintén nem egy sétagalopp. A Cubs számára tehát most mindent vagy semmi alapon kell játszani. A Pittsburgh egy verhető csapat, sőt az idény során július 4-től nézve mindössze 1 alkalommal tudott nyerni a hazai együttes a Cubs ellen. Tehát a legutóbbi 10 mérkőzésből 9 alkalommal nyerni tudtak a vendégek. Egy szó, mint száz a Cubs győzelmi kényszerben, a legjobb csapatával érkezik és ha már legjobb csapat, akkor érdemes kiemelni az ütőkeretet. A Cubs keretében egytől-egyig minden egyes játékos 1,0 fölötti hit mutatóval rendelkezik. Ha már ütőjátékosok, akkor felsorolom a neveket is. Nick Castellanos, Kyle Schwarber, Anthony Rizzo, Kris Bryant, Willson Contreras, Jason Heyward, Nico Hoerner, Ben Zobrist. A hazaiak keretében kettő darab játékos rendelkezik 1,0 fölötti hit mutatóval, név szerint Bryan Reynolds, illetve Kevin Newman lenne az. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és véleményem szerint a Cubs, ezzel a kezdővel, a kezdő dobójával, ill. a győzelmi kényszerben lévőséggel behúzza ezt a meccset. Nincs magas szorzó a sikerükre, bár a kezdeti odds 0,08 egységet emelkedett. Ami pedig még szintén biztató tényező, hogy a hazai keretben rengeteg a kulcsfontosságú hiányzó. Úgyhogy ilyen esélyek mellett én nem részletezem sokáig, az amúgy elég részletesre sikerült elemzésemet és a Chicago Cubs sikerére ajánlok fogadást. Nagyon remélem, hogy nem viccel meg megint a Cubs..

Pittsburgh Pirates – Chicago Cubs Fogadási Határidő : 01:05
Tipp : Chicago Cubs(Játékidő eredménye) Odds : 1,55 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0