b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : PIT Pirates – MIN Twins – 08/06 19:35

Minden egyes tényező a Minnesota győzelme mellett szól! (Fotó : Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A Twins részéről az igencsak rutinos Maeda fog kezdeni, míg a Pittsburghnél JT Bruabaker kezd. A két dobó között van bőven különbség, viszont az ütőkeretek lesznek ezen a meccsen a mérvadóak. A Twins kerete jóval erősebb, ráadásul az egymás elleni eredmények alapján ma 5-2-re, két nappal ezelőtt pedig 7-3-ra verték a Pittsburgh csapatát a vendégek. A hazaiaknál rengeteg a hiányzó, úgyhogy most is esélyes, hogy beleszaladnak egy nagyobb verésbe.

PIT Pirates – MIN Twins Fogadási határidő : 19:35
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
MIN Twins -1.5 (Hendikep) 1.83 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: