b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Philadelphia Phillies – New York Mets

A “gold” elemzések tekintetében ma egy publikáció kerül megosztásra. Lényegében egy ki-ki mérkőzésen bízok a statisztikákban és nagyon remélem, hogy nem okoz csalódást a favorizált együttes.


MLB statisztika:
19 nyertes – 11 vesztes


I Philadelphia Phillies – New York Mets I

 

Ezen a találkozón véleményem szerint a hazai együttes az esélyes. Az indok pedig egyszerű, statisztikailag hazai pályán kiváló eredményekkel rendelkezik a Philadelphia és jelenleg 26-17-s mutatójuk van. A Mets ezzel ellentétben idegenben gyengén teljesít és 17-30-s mutatójuk igencsak beszédes.

A szimulációs adatok alapján ismét favoritnak számít a Philadelphia, úgy ahogy az-az előző 3 mérkőzésen is volt. Eddig mindhárom meccsét megnyerte a Philadelphia és ugyan ilyenkor a 4. találkozó már “neccesebb”, most mégis bízok a hazaiak sikerében.

Vajon behúzza a negyedik mérkőzést is a Philadelhpia? (Fotó : Getty Images)

Statisztikai adatok alapján 1 pontos favoritnak számítanak a hazaiak, ami számomra bőven megfelelő. E mellett pedig még ott van az a tényező, hogy a hazaiak dobójátékosa Nola lesz, akinek 6-2-s mérlege van, míg ellenfele Wheeler lesz, aki 6-5-s mutatóval rendelkezik. Egy szó, mint száz bizakodó vagyok és véleményem szerint a hazai csapat megnyeri ezt a mérkőzést.

Philadelphia Phillies – New York Mets (19:05)
Tipp: Philadelphia Phillies (Játékidő eredménye) odds: 1,76 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: