b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Philadelphia Phillies – Los Angeles Dodgers – 07/18 01:05

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

Ma hajnalban megégettem magam a Dodgerssel, nem is nagyon akarok belefolyni a meccsbe és tényleg egy utolsó inninges hajrá vitte el az addig biztosnak tűnő ajánlást.


MLB statisztika:
35 nyertes – 15 vesztes


I Philadelphia Phillies – Los Angeles Dodgers I

 

Ami azt illeti most mindent egy lapra teszek fel szinte, hiszen megint minden egyes statisztikai mutató, a dobójátékosok átlaga, az ütőjátékosok képessége egytől egyig a Dodgers sikerének áll. Ma hajnalban két rossz inningnek köszönhette a Dodgers a vereségét, hiszen 8 pontot hozott össze Jansen, illetve Buehler. Holnap hajnalban az a K. Maeda lesz a kezdő dobója a vendégeknek, aki a csapat egyik meghatározó egyénisége, míg a másik oldalon N. Pivetta lesz, aki tipikus hullámvölgy teljesítményt nyújt. Ami azt illeti, Pivetta hétközi mérkőzései rendre érdekesre sikerülnek és többször a dobójátékos katasztrofális inningeket hoz össze.

A szimulációs adatok alapján közel 1,5 pontos favoritnak számítanak a vendégek és három statisztikai oldal is 6,1-6,3 pontot vár a vendégektől, míg a Philadelphia esetében 4,2-4,5 az várható pontátlag.

Vajon ma nyerni tud a Dodgers? Hajnalban közbeszólt az emberi tényező, most viszont egy sokkal motiváltabb és szerencsésebb Dodgersre számítok és remélem behúzzák a győzelmet! (Fotó : Getty Images)

A Dodgers mérkőzéseire többször ajánlottam már fogadást, bár nekem Kershaw a kedvenc dobójátékosom a vendégektől, őt követi Maeda, akinek a mérkőzéseit visszakeresve már három elemzést készítettem az ő dobójátéka alatt. Ekkor mindháromszor profitálni tudtunk és véleményem szerint ez ma jó ómen lehet. Láttam mindkét mérkőzést és lényegében tényleg azon ment el a ma hajnali mérkőzés, hogy nem hozták a dobók a megfelelő teljesítményt. Tegnap 16-2-re nyertek a vendégek, illetve a szezon során is ahogy már említettem egymást követően 4 alkalommal tudott nyerni a Dodgers. Ma ez a sorozat megszakadt, ám úgy vélem, hogy ez a mai kisebb utolsó inninges pofon, még felfokozottabb és erősebb Dodgerst alkothat, úgyhogy bízom a vendégek sikerében, amelyben reális értékel vélek felfedezni.

Philadelphia Phillies – Los Angeles Dodgers (01:05)

Tipp: Los Angeles Dodgers (A mérkőzés győztese) odds: 1,62 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: