b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Philadelphia Phillies – Atlanta Braves – 07/27 01:05

ATLANTA, GA - MAY 28: Max Fried #54 of the Atlanta Braves pitches in the first inning of an MLB game against the Washington Nationals at SunTrust Park on May 28, 2019 in Atlanta, Georgia. (Photo by Todd Kirkland/Getty Images)

A holnap hajnali MLB kínálatból két mérkőzés kerül megosztásra. Elsőként a Phillies – Atlanta Braves találkozót választottam ki elemzésem céljául.


MLB statisztika:
48 nyertes – 21 vesztes


I Philadelphia Phillies – Atlanta Braves I

 

A találkozón igencsak bizakodó vagyok, hiszen több tényező is arra enged következtetést, hogy érdemes lehet alacsony téttel ugyan, de bevállalni a vendégek sikerét. Ami azt illeti, a Phillies keretéből rengetegen hiányoznak, ráadásul az a Soroka fog kezdeni dobóként a Bravesben, aki az egyik legjobbja a csapatnak. A Phillies dobójátékosa J. Arrieta lesz aki 8-7-s mutatóval rendelkezik.

A szimulációs adatok alapján 1,3-1,5 pontos favoritnak számítanak a vendégek.

Minden egyes adat a Braves sikerére hajaz, ezért élek a lehetőséggel és alacsony téttel ugyan, de fogadást ajánlok a vendégek sikerére. (Fotó : Todd Kirkland/Getty Images)

Egy szó, mint száz véleményem szerint itt a Braves egyértelmű esélyes lehet. A Phillies ellen sokszor nehéz pályára lépni, viszont a Braves legutóbbi két találkozón 9:2, illetve 12:6-ra tudott diadalmaskodni a Phillies felett. Úgyhogy bizakodó vagyok, a dobójátékosok alapján erősebbek a vendégek, illetve az ütőkeretek között is van bőven különbség. Úgyhogy reális érték van a vendégek sikerében és erre ajánlok fogadást.

Philadelphia Phillies – Atlanta Braves (01:05)

Tipp: Atlanta Braves (A mérkőzés nyertese) odds: 1,76 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: