b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Oakland Athletics – Texas Rangers – 07/26 04:07

A fogadóirodák szorzói alapján a vendégek a favoritok, ám Anderson legutóbb a Hous

A mai “gold” elemzések ismét az MLB kínálatból kerülnek megosztásra. Most is vállalok egy kisebb rizikót és maximum egységnyi tétet ajánlok fogadásként.


MLB statisztika:
46 nyertes – 20 vesztes


I Oakland Athletics – Texas Rangers I

 

A találkozón látható, hogy a fogadóirodák melyik csapat sikerét várják a találkozón. Az Oakland most a favorit a mérkőzésen és ez nem is olyan meglepő, hiszen hazai pályán remek mutatókkal rendelkezik a csapat és 31-20-s mutatójuk van. A Texas idegenben többet botlik és 20-30-s mérlegük van. Ami azt illeti az Oakland otthonában a Texas idén még nem tudott nyerni, pedig már 4 mérkőzés is megrendezésre került.

A szimulációs eredmények alapján igencsak magas a várható előnye a hazaiaknak. Az adatok szerint kereken 2 pontos sikerrel zárhat az Oakland.

Hazai pályán egyértelmű favoritnak számít a mostani találkozón az Oakland, vajon élnek a lehetőségeikkel és behúzzák a mérkőzést? (Fotó : Ezra Shaw/Getty Images)

Egy szó, mint száz a hazaiak remek formában vannak, ráadásul én már többször kiemeltem, hogy ők azok akikre hazai pályán bátran lehet fogadni, viszont ellenük nagyon ritkán. A hazaiak részéről B. Anderson fog kezdeni, míg a vendégektől A. Jurado lesz a kezdő dobójátékos. A mutatókat tekintve a hazai kezdőjátékos 70%-s mutatóval rendelkezik, míg a vendégek dobója 36,4%-s mutatót hozott eddig össze. Az ütőkeretek hasonló teljesítményűek, bár a Texas kerete nem a legjobb. Bizakodó vagyok a találkozóval kapcsolatban és bízom a statisztikai adatokban és a hazai győzelemre ajánlok fogadást.

Oakland Athletics – Texas Rangers (04:07)

Tipp: Oakland Athletics (A mérkőzés nyertese) odds: 1,57 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: