b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Oakland Athletics – Los Angeles Angels – 09/05 04:07

A fogadóirodák szorzói alapján a vendégek a favoritok, ám Anderson legutóbb a Hous

A mai “gold” elemzés egy MLB találkozóra készült, ahol számomra hasonló érvek sorakoznak fel, mint tegnap. Az előző nap még csak a telegram csatornán ajánlottam a mérkőzésre fogadást, többek meg is rakták és nyertek is, úgyhogy bizakodó vagyok és remélem, hogy most is zöldül a megosztott ajánlás.


 MLB statisztika:
74 nyertes – 39 vesztes


I Oakland Athletics – Los Angeles Angels I

A rájátszás vége egyre közelít és ennek megfelelően több csapat begyújtotta a “képzeletbeli rakétákat”. Az Oakland is megpróbál jó hajárt nyomni és egy-egy rosszabb mérkőzést leszámítva jól is szerepel a csapat. Ha a formákat nézem a legutóbbi 20 mérkőzést tekintve az A’s 13-7-s , míg az Angels 7-13-s mutatóval rendelkezik. Ha a hazai/vendég mutatókat nézem ezen 20 mérkőzéses felbontásban, akkor az Oakland 14-6, míg az Angels 6-14-s mutatót alakított ki. Tegnap ahogy már említettem is hozta a kötelezőt az A’s és szerintem ma is képes lehet erre a teljesítményre a csapat.

A szimulációs adatok alapján közel 2 pontos favoritnak számítanak a hazaiak.

A fogadóirodák szorzói alapján az Oakland az esélyes a találkozón, tegnap két ponttal tudtak nyerni és remélem, hogy ma is megteszik ezt a szívességet. (Fotó : Getty Images)

A találkozón egyébként a formai különbségeket átlépve több mutatót is megvizsgáltam. Az első ilyen a dobójátékosok közti különbség. A hazai csapatban T. Roark fog kezdeni, míg a vendégeknél P. Sandoval. A két játékos között bőven van különbség ám Roark nagy átlagban a jobb kvalitású csapatok ellen lépett pályára és ennek köszönhető a 8-8-s átlaga, míg Sadoval 1 mérkőzésen kezdett, akkor is vereséggel zárt az Angels. A következő tényező amit megvizsgáltam azok az ütőkeretek és a tegnapihoz hasonlóan most sincsenek nagy különbségek a csapatok között. A hazaiaknál 2 játékos rendelkezik 1,0 fölötti mutatóval M. Chapman, illetve M. Semien és a csapat többi része szinte egytől egyig a 0,83-0,91-s mutató között helyezkedik el. A vendégeknél is hasonló a helyzet két játékos szerepel 1,0 fölötti mutatóval M. Trout és A. Simmons, viszont rajtuk kívül a csapatban három játékos rendelkezik 0,80-0,90 közötti mutatóval és rajtuk kívül Rengifo, Fletcher, Thaiss és Calhoun is gyengébb értékekkel rendelkeznek. Egy szó, mint száz a vendégek keretében több jó ütőjátékos is hiányzik és ezáltal a hazaiak keretében több a rutinos, játékban lévő ütőjátékos, akik nem mellesleg jobb hit mutatóval is rendelkeznek. A másik tényező a dobójátékosok közötti különbség, hiszen a hazai oldalon egy rutinos és jobb kvalitású dobó kezd. A harmadik tényező az alapszakasz hajrája, ahol az A’s igencsak jól szerepel és itt még kilehet emelni azt a tényezőt is, hogy hazai pályán milyen remek mutatójuk van. Tegnap egy jóval szorosabb statisztikai mutatókkal ellátott mérkőzésen 2 ponttal tudott nyerni az A’s és szerintem erre most hajnalban ismét képesek lesznek. Úgyhogy a hazaiak sikerére ajánlok fogadást, amelyre a fogadóirodák ismét elkezdték csökkenteni a szorzót, úgyhogy ideje még az 1,60-s határ fölött megrakni az általam megosztott ajánlást.

Oakland Athletics – Los Angeles Angels (04:07)

Tipp: Oakland Athletics (A mérkőzés győztese) odds: 1,62 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: