b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Oakland Athletics – Houston Astros – 22:07

A fogadóirodák szorzói alapján a vendégek a favoritok, ám Anderson legutóbb a Hous

A második “gold” elemzés esetében megpróbáltam egy olyan opciót kiválasztani, amelyre biztonsággal lehet fogadni. A pályán az Oakland, ill. a Houston Astros mérkőzik meg ismét egymással.


 MLB statisztika:
65 nyertes – 34 vesztes


I Oakland Athletics – Houston Astros I

 

A mostani mérkőzés számomra több okból is favorit a vasárnapi kínálatból. Az első ilyen indok, hogy az Astros némileg elengedte az alapszakaszt, hiszen a rájátszás már biztosan megvan a csapatnak. Ezzel ellentétben az Oakland az, akik egy remek véghajrával bebiztosíthatják a rájátszást és látható, hogy a Boston Red Sox csapatával egyetemben neki kezdtek egy izgalmas hajrának. Az Oakland egyébként hazai pályán igencsak erősnek mondható, hiszen 40-23-s (63,29%) mérlegük van.

A szimulációs adatok alapján ma is favoritnak számítanak a hazaiak, hiszen 4,6-4,8, illetve 4,2-4,4 a várható pontszám a mostani találkozón. Ezen adatok alapján tehát ismét egy szoros mérkőzésre és akár hazai győzelemre van kilátás.

A fogadóirodák szorzói alapján a vendégek a favoritok, ám Anderson legutóbb a Houston ellen 6 inning után mindössze 2 pontot hozott össze, ami már egy remek indok, ráadásul a vendégek némileg elengedték a rájátszást. Vajon érkezik a hazai győzelem, vagy valóban jól helyezték el az esélyeket a fogadóirodák? (Fotó : Getty Images)

Ami miatt ma mégis underdog az Oakland, az a kezdő dobójátékosa B. Anderson miatt van. Anderson egy átlagos dobónak számít, ám legutóbb a Hosuton Astros elleni mérkőzésén (2019.06.02.) 6 inning alatt mindössze 2 pontot hozott össze és remek mutatókkal zárt. A Houston részéről egy szintén közepes teljesítménnyel rendelkező dobójátékos fog kezdeni, méghozzá Z. Greinke.  Az ütőkeretekben is van némi eltérés a Houston javára, ám ezen különbségek az előző három mérkőzésen is eltűntek, hiszen ahogy már a bevezetésben is említettem a Houston játékosok némileg elengedték az alapszakaszt, ill. az Oakland “begyújtotta a rakétákat” és jelenleg szárnyal a csapat. Ami tehát egyértelmű, hogy az Oakland megpróbál minél előrébb végezni, míg a Houston szinte már ahogy említettem is továbbjutó helyen zár. (Az alapszakasz egyébként 162 mérkőzést követően zárul le.) A vendégek legutóbbi 5 mérkőzésükből mindet elveszítették, míg az Oakland legutóbbi 10 mérkőzéséből 7 alkalommal nyerni tudott. Egy szó, mint száz a fogadóirodák magas oddsainak köszönhetően lenne egy biztonságosnak vélt hendikep lehetőség, amely az Oakland +2,5 pont hendikep lenne. Az előző mérkőzéseken 7-6, 3-2, illetve 8-4-s eredmény született. Formailag a hazaiak jelenleg jobbak, ráadásul hazai páyán remek mutatójuk van és remélhetőleg nem ma fog a Houston egy jobb formát. Ha pedig minden az elképzeléseim szerint alakul, akár az Oakland megnyerheti a 4. mérkőzést is, úgyhogy mindenképp van érték a +2,5 pontban, amit a legmagasabb kategóriába soroltam, hiszen ennyire “bízom” a mostani találkozóban.

Oakland Athletics – Houston Astros (22:07)

Tipp: Oakland Athletics +2,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,55 “A” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: