b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Oakland Athletics – Detroit Tigers – 09/08 03:07

A fogadóirodák szorzói alapján a vendégek a favoritok, ám Anderson legutóbb a Hous

A mai második, ill. harmadik gold elemzés esetében is egy-egy MLB mérkőzést fogok kielemezni. Remélhetőleg sikerül nyertes publikációkat közzé tenni és itt az utolsó 3 napban sikerül javítani a -12%-s mutatón.


 MLB statisztika:
75 nyertes – 39 vesztes


I Oakland Athletics – Detroit Tigers I

A rájátszás ténylegesen egyre közelebb és az Oakland ennek megfelelően hozta az eddigi mérkőzéseket. Legutóbb épp a Los Angeles Angels ellen fogadtam a hazaiak mérkőzésére, akkor is sikerült nyernünk. Most az a Detroit lesz az ellenfél, akik egy-egy meglepetés eredményt elérnek, ám ezek után többször vereséget is szenvednek. A mostani mérkőzés pikantériája, hogy ma hajnalban nyerni tudott a Detroit Tigers, bár elég furcsa módon született meg a győzelmük. A mai mérkőzésen viszont teljesen más lesz a felállás. A hazaiak részéről egy frenetikus dobó C. Bassitt, míg a vendégeknél az a Jordan Zimmermann kezd, aki ellen 9-2-s pozitív mutatóm van. Legutóbb remekül kezdett Zimmermann is és kevés pontot bukott a Minnesota ellen, ám most idegenben, egy jobb kvalitású és remek formában lévő A’s megizzaszthatja a dobót.

A szimulációs adatok alapján 2,5-2,8 pontos favoritnak számítanak a hazaiak és látható, hogy a fogadóirodák is az ő győzelmüket favorizálják.

A fogadóirodák szorzói alapján az Oakland győzeleme az esélyes a találkozón. (Fotó : Getty Images)

A hazai pálya előnye már egy indok a hazai győzelem mellett, ezen kívül ott van a hajnali botlás, amit szerintem ma csúnyán megbosszul majd az Oakland. Egy szó, mint száz az ütőkeretekben hatalmas különbség van, hiszen a hazai oldalon 5 játékos is 1,0 fölötti hit mutatóval rendelkezik, míg a vendégeknél 2 játékos mondhatja el ezt magáról. Én mindenképp bizakodó vagyok, főleg annak tudatában, hogy az Oakland idén, a hajnali mérkőzést leszámítva legalább 3, de legtöbbször 4,5, illetve egyszer 14 ponttal is nyert a Detroit ellen. Úgyhogy a meglepetés eredmény kilőve a Detroit részéről és jöhet a következő nagyobb arányú Oakland siker. Ezért a -1,5 pontos hendikepet favorizálom a találkozón, amelyre 1,68-s szorzóért kötelező fogadni!

Oakland Athletics – Detroit Tigers (03:07)

Tipp: Oakland Athletics -1,5 pont (Hendikep) odds: 1,62 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: