b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Oakland Athletics – Chicago White Sox

A fogadóirodák szorzói alapján a vendégek a favoritok, ám Anderson legutóbb a Hous

Végre itt az MLB, itt van újra! Így kezdtem a mai mondókámat a “gold” szolgáltatás keretein belül és tényleg ennyire lehet örülni a nyári “uborkaszezon” során a baseball meccseknek, hiszen van végre mire fogadni. Holnap hajnalra két baseballelemzéssel készülök és elsőként az Oakland – Chicago White Sox mérkőzésére ajánlok fogadást.


MLB statisztika:
30 nyertes – 13 vesztes


I Oakland Athletics – Chicago White Sox I

 

A találkozón nem fogok sokáig kertelni és látható, hogy mely csapat számít a favoritnak. Én ezen szorzókkal egyetértek és szerintem is ekkora favorit ma az Oakland. Ami azt illeti a hazai oldalon M. Fiers, míg a vendégeknél I. Nova fog kezdeni. A hazaiak dobójátékosa a képességeihez mérten fantasztikusan teljesít és 11 mérkőzés alatt 8-3-s mutatót alakított ki.

A szimulációs adatok alapján közel két pontos favoritnak számítanak a hazaiak.

Véleményem szerint ma magabiztos sikert arathatnak a hazaiak. (Fotó : Ezra Shaw/Getty Images)

Egy szó, mint száz az Oakland tűrhető szezont fut, míg a White Sox teljesen hullámvasút szerű teljesítményt nyújt a szezon során. Az Oakland idén két alkalommal találkozott a White Sox csapatával és mindkétszer nyerni tudtak a hazaiak, bár mindkét meccs az “előszezonban” került lejátszásra. A hazaiak mutatója beszédes, hiszen 26-20-s, az-az pozitív a mérlegük, míg a White Sox idegenben nem teljesít túl acélosan és 17-24 a mérlegük. Úgyhogy én bizakodó vagyok, a hazaiak dobójátékosa kiváló formában van, ráadásul hazai pályán játszanak, ahol eddig jó eredményeket értek el. A White Sox hullámvölgyben, mikor ha nem most tudja megfogni ismét az Oakland őket..

Oakland Athletics – Chicago White Sox (04:07)

Tipp: Oakland Athletics (A mérkőzés nyertese) odds: 1,54 “B” kategória Tét : 3  egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: