b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : NY Yankees – TB Rays – 10/08 01:10

A fogadóirodák is a vendégek sikerét favorizálják és statisztikai adatok, illetve a játékosok alapján is bőven esélyes a vendégek sikere! (Fotó : Getty Image)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 01:10

A párosítás előző két meccsét rendre profittal zártuk és reméljük, hogy a harmadik találkozón is sikerül nyereséget kialakítanunk. A felek 1-1-es eredményről folytatják a rájátszást és a Petco Parkban ritkán overeznek a csapatok. Persze az előző két mérkőzés eredményeinek köszönhetően a fogadóirodák egy viszonylag magas linet adtak meg számunkra, amit a látott dobók, illetve az együttesek egymás elleni eredményei alapján, mi under opcióként fogunk favorizálni. Ugyanis a dombon a Yankees részéről Tanaka, míg a Tampa Baytől Morton fog kezdeni. Ezen játékosok pedig már igencsak rutinos dobóknak mondhatóak, ráadásul nem is olyan rég szeptember elején mindkettejük kezdett és a mostani felállásban (Petco Park) hét , illetve nyolc pontos mérkőzést hoztak össze a csapatok. Mindezt úgy, hogy Tanaka három, míg Morton két pontot engedett az ellenfélnek. A várható statisztikai adatok alapján ráadásul maximum kilenc pont a reális a meccsen és látható, hogy erre rendezkedtek be a fogadóirodák is. Egyszóval mi a 9.5 pont alatti opciót favorizálnánk, amit ebben a felállásban nem sűrűn ugrottak meg a csapatok, sőt hogy pontosítsunk az idei szezonban hat mérkőzésből öt alkalommal zártak kilenc, vagy kevesebb ponttal a csapatok. 

📊 Ajánlott predikció: 
9.5 alatt (Játék összesített)

odds: 
1.74 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: