b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : NY Mets – BOS Red Sox – 07/30 01:10

ATLANTA, GA - SEPTEMBER 16: Jacob deGrom #48 of the New York Mets pitches against the Atlanta Braves in the first inning at SunTrust Park on September 16, 2017 in Atlanta, Georgia. (Photo by John Amis/Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Ami azt illeti kaptunk egy igencsak kedvező U/O line-t, amit Boston és a Mets ütőkeret is bőven átléphet. Érdemes megnézni a csapatok egymás elleni eredményeit, amely alapján látható, hogy az első két mérkőzésen mindkét alkalommal 11-11 ponttal zártak a csapatok. Ennek ellenére most is kaptunk egy 8 pontos határt, amit ténylegesen akár az egyik csapat is megoldhat.  A Mets ütőkeret borzasztó erős és egyedül Yoenis Cespedes és Brandon Nimmo az, aki nem ér el 1.00 közeli, vagy feletti eredményt a hiteket tekintve. A másik csapatban is elég erős a mezőny, viszont a Mets dobója Eovaldi elég sűrűn hibázik és ennek köszönhetően, több alkalommal is sétával záródhat egy-egy játékos ütése. Egy szó, mint száz a két együttes előző két meccsén is nagyon simán jött az over és a mostani dobójátékosok ismeretében sem kellene másként alakulni a mostani mérkőzésen sem. Remélem így lesz és ez a 7.5 pontos line hamar zöldül a mérkőzésen.

NY Mets – BOS Red Sox Fogadási határidő : 01:10
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
7.5 felett (Összesített pontok) 1.86 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: