b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : New York Yankees – Toronto Blue Jays

A mai nap első elemzéseként egy közös publikálást tartok. Az indok egyszerű, igencsak nehéznek mondanám a mostani kínálatot, sok a rizikós mérkőzés, hiszen közel egyforma képességű csapatok mérkőznek meg egymással. Az elemzés ismét a baseball piacról került kiválasztásra és egy hendikep opciót favorizáltam


MLB statisztika:
18 nyertes – 10 vesztes


I New York Yankees – Toronto Blue Jays I

 

Ami számomra meglepő ezen a mérkőzésen, hogy a Blue Jays nagyon le van írva. Ennek oka lehet az is, hogy nem épp a legerősebb dobójátékosuk fog kezdeni, vagy épp az, hogy a mostani ellenfél a Yankees lesz. A két csapat 3. mérkőzése következik ebben a felállásban és eddig mindkét alkalommal nyerni tudott a Yankees 10-8, illetve 4-3-s mérkőzéseken.

A szimulációs adatok alapján ismét favoritnak számít a New York Yankees, viszont  maximum 2 pontos favoritnak számítanak. Az eredmény szempontjából 6,2-4,6 a várható eredmény, ami 6-4, 6-5-s eredményre vall.

Izgalmas mérkőzésre van kilátás, ahol a Yankees a favorit. Vajon bejön a +3,5 hendikep opció? (Fotó : Getty Images)

Ugyan többször nem lehet számítani ezekre a végeredményekre, ennek ellenére nagyon valószínűtlennek tartom, hogy a hiányzókkal tűzdelt Yankees nagy arányú sikert hozzon össze. Annyi áll a nagyobb arányú győzelem mellett, hogy hazai pályán játszanak, ahol köztudottan jól teljesítenek, ám az előző két meccs is szorosan alakult. A dobójátékosokat tekintve a hazai részről J. Paxton fog kezdeni, míg a vendégektől T. Thornton. A játékosok közt van bőven különbség, ám a Toronto ütőjátékosaiban bőven van potenciál. Ami szintén érdekes tényező, hogy a Toronto többnyire képes volt a most favorizált hendikep határon belül maradni. A favorizált hendi amúgy a +3,5 pont lenne. Ez annyit tesz, hogy nem kaphat ki 3-nál több ponttal a vendég csapat. A hazai oldalon sok a hiányzó, ennek köszönhetően kiegyenlített lehet a párharc. A szorzó nem a legjobb, ám nem is szeretnék most hazardírozni, úgyhogy szimplán “B” kategóriába ajánlom az elemzést. A prémium előfizetőknek ez 3 egységet, míg a “gold” előfizetőknek 2,5 egységes tétbeosztást jelent! Megkérek mindenkit, hogy ne kockáztassatok nagyobb összegeket!

New York Yankees – Toronto Blue Jays (19:05)
Tipp: Toronto Blue Jays + 3,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,50 “B” kategória Tét : 3 egység (Prémium előfizetők)
New York Yankees – Toronto Blue Jays (19:05)
Tipp: Toronto Blue Jays + 3,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,50 “B” kategória Tét : 2,5 egység (“Gold” előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: