b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : New York Yankees – Colorado Rockies – 07/20 01:05

May 2, 2017; Bronx, NY, USA; New York Yankees shortstop Didi Gregorius (18) and right fielder Aaron Judge (99) celebrate in the seventh inning after scoring against the Toronto Blue Jays at Yankee Stadium. Mandatory Credit: Noah K. Murray-USA TODAY Sports

A második “gold” elemzés esetében egy közös publikációt tartok, ami annyit jelent, hogy a prémium előfizetők is ugyanezt az ajánlást kapják kézhez. A mérkőzésen a Yankees és a Colorado Rockies találkozik egymással, ahol egy igencsak izgalmas ajánlással készültem.


MLB statisztika:
38 nyertes – 16 vesztes


I New York Yankees – Colorado Rockies I

 

A mérkőzésen egyértelmű favoritnak számítanak a hazaiak, bár véleményem szerint ez a párosítás korántsem lefutott. Az indok pedig roppantul egyszerű, hiszen elég felmenni az eredmenyek.com-ra, vagy épp egy-egy értékelhetőbb külföldi oldalra és arról szólnak a cikkek, hogy a Yankees csapatából özönlenek a sérült játékosok. A csapatot tényleg egy elég makacs sérüléshullám sújtja és szinte minden egyes mérkőzést követően van egy-egy kieső kulcsjátékos. A mostani keretből (J. Ellsbury, L. Severino, C. Maybin, G. Bird, Ben Heller, J. Montgomery, Miguel Andujar, G. Stanton, T. Tulowitzki, J. Loaisiga, J. Barrett, D. Betances) 12 játékos fog hiányozni, ami számottevő.

A szimulációs eredmények alapján a hiányzójátékosok kalkulációjával egyébként meglepetésre a Rockies a mérkőzés esélyese, ám a fogadóirodák teljes esélytelenséggel kezelik a vendég csapatot.

Topfavoritnak tartják a Yankees-t, holott a 12 játékos hiányzik a keretből és a vendégek részéről az egyik legerősebb ütőbázis érkezik. Vajon tényleg ekkora favoritnak számítanak a hazaiak? (Fotó : Noah K. Murray-USA TODAY Sports)

Ami biztos, hogy a dobójátékosok esetében a Yankees Happ kezdésével erősebbnek mondható. Viszont ott van az ütőbázis, amely alapján a hazai csapatból A. Hicks, A. Judge és D. LeMahieu, az akik 1,0 over hit mutatóval rendelkeznek, rajtuk kiívül minden egyes ütőjátékos 0,7-0,9 közötti értékeket alkot. A vendég oldalon ezzel ellentétben a liga egyik legjobb ütőbázisa áll rendelkezésre és jelzem a keretből egyetlen egy játékos R. Tapia az aki 0,63-s hit mutatóval rendelkezik, az összes többi játékos legkisebb értéke 0,91, vagy feletti értéket mutat. A vendégek egyik legjobbja C. Blackmon biztosan kezdeni fog, de rajta kívül T. Story, N. Arenado kiváló ütéseire is lehet számítani. Ez a három játékos ligaátlag feletti mutatóval rendelkezik, hiszen a hit mutatójuk 1,30 fölötti. Ami azt illeti én nem nagyon értem az opening line-t és ennek örömére kihasználok egy viszonylag magasabb hendikep opciót. A Yankees győzelme ugyan reális lehet, viszont ez az 1,45-s szorzó véleményem szerint emelkedni fog. Úgyhogy beleállok a meccsbe és a +2,5 hendikep opción favorizálom a vendégek győzelmét.

New York Yankees – Colorado Rockies (01:05)

Tipp: Colorado Rockies +2,5 pont (Hendikep) odds: 1,68 “C” kategória Tét : 2,5 egység (Gold előfizetők)

New York Yankees – Colorado Rockies (01:05)

Tipp: Colorado Rockies +2,5 pont (Hendikep) odds: 1,68 “C” kategória Tét : 2 egység (Prémium előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: