b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : New York Yankees – Cleveland Indians – 19:05

May 2, 2017; Bronx, NY, USA; New York Yankees shortstop Didi Gregorius (18) and right fielder Aaron Judge (99) celebrate in the seventh inning after scoring against the Toronto Blue Jays at Yankee Stadium. Mandatory Credit: Noah K. Murray-USA TODAY Sports

Az utolsó prémium elemzés esetében egy MLB mérkőzést, ill. rangadót választottam ki. A találkozón a Yankees és a Cleveland mérkőzik meg ismét egymással.


 MLB statisztika:
65 nyertes – 34 vesztes


I New York Yankees – Cleveland Indians I

 

A találkozón lényegében nehéz az esélyeket latolgatni, hiszen mindkét csapat forma-forma teljesítményre képes és szerintem ez a két csapat a legjobb 4 között fog zárni a szezon végén. Ami biztos viszont, hogy a Yankee Stadionban nem sok csapatnak terem babér, hiszen 68 mérkőzést követően 49-19-s mutatóval áll a Yankees hazai pályán. A Cleveland idegenben egyébként jól szerepel, hiszen 34-25-s mérlegük van.

A szimulációs adatok alapján ma is szoros mérkőzésre van kilátás és lényegében 0,3 pontos favoritnak számítanak a hazaiak két statisztikai portál adatai alapján is.

Vajon ma is képes lesz a Yankees megnyerni a mérkőzést, vagy vereséggel zárják a hetet? (Fotó :  Noah K. Murray-USA TODAY Sports)

Ez alapján tehát bátran lehetne rakni a Yankees győzelmét, ám én mégis fenntartásokkal kezelem ezt és inkább egy +1,5 hendikep opcióval favorizálnám a hazaiakat. Ennek több indoka is van, például a két kezdő dobójátékos statisztikai mutatója, vagy épp a Yankees sérült listája. Ennek ellenére én bizakodó vagyok és látható, hogy a Yankees az augusztus 16-án elszenvedett csúfos vereség után összekapta magát és 3-2, illetve 6-5-re tudta hozni a párosítást. Egyébként a Yankkes otthonában nem sűrűn tudott nyerni a Cleveland az előző évben sem, de amikor nyert akkor azt magas pontkülönbséggel tette meg. Mostani statisztikai adatok alapján ismét szoros mérkőzésre van kilátás és remélem, hogy nem ma szalad bele egy ismételt nagy pofonba a Yankees.

New York Yankees – Cleveland Indians (19:05)

Tipp: New York Yankees +1,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,73 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: