b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : New York Yankees  – Boston Red Sox – 08/03 01:05

May 2, 2017; Bronx, NY, USA; New York Yankees shortstop Didi Gregorius (18) and right fielder Aaron Judge (99) celebrate in the seventh inning after scoring against the Toronto Blue Jays at Yankee Stadium. Mandatory Credit: Noah K. Murray-USA TODAY Sports

A mai nap egy prémium tartalom kerül megosztásra, hiszen nem érzem megfelelőnek a mostani kínálatot. Egy hajnali MLB mérkőzés kerül elemzésre, ahol ismét bíznék egy várható opcióban.


MLB statisztika:
56 nyertes – 23 vesztes


I New York Yankees – Boston Red Sox I

 

Ami biztos, hogy a Yankees jóval motiváltabb lehet ma, hiszen az előző négy mérkőzésből 3 alkalommal veszítettek a Boston Red Sox ellen.  Ez a három vereség számukra az egyik legkiábrándítóbb teljesítmény lehet az utóbbi időszakot eltekintve. Ami szintén érdekes tényező, hogy jelenleg a Red Sox ütőkerete jóval erősebbnek mondható továbbra is a Yankees hiányzóinak köszönhetően. A két csapat legutóbbi 6 mérkőzésén amúgy rendre 14, vagy több pont alakult ki és most nekem ez a fogadásom alapja.

A szimulációs adatok ismét legalább 11 pontos mérkőzésre van kilátás.

Papíron hatalmas over mérkőzésre van most is kilátás, vajon ennek megfelelően fog zajlani a mérkőzés? (Fotó :  Noah K. Murray-USA TODAY Sports)

A szimulációs adatok számomra beszédesek és ennek tudatában ajánlok fogadást a mérkőzésre. A két csapat jó ütőjátékosokkal rendelkezik, ráadásul a két kezdő dobójátékos is a szezonban több alkalommal az opening line felett zárt. Legutóbb J. Paxton a New York Yankees dobója 2 inning alatt 8 pontot hozott össze. Úgyhogy bizakodó vagyok és ezért a 9,5 pont feletti opcióra ajánlok fogadást “B” kategóriába sorolva.

 New York Yankees – Boston Red Sox (01:05)

Tipp: Több, mint 9,5 pont (Játék összesített – További piacok) odds: 1,62 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: