b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : New York Yankees – Baltimore Orioles – 08/14 01:05

May 2, 2017; Bronx, NY, USA; New York Yankees shortstop Didi Gregorius (18) and right fielder Aaron Judge (99) celebrate in the seventh inning after scoring against the Toronto Blue Jays at Yankee Stadium. Mandatory Credit: Noah K. Murray-USA TODAY Sports

Az MLB kínálatból megpróbáltam egy biztonságosabb opciót kiemelni, amely a Yankees – Baltimore párosításból került kiválasztásra.


 MLB statisztika:
62 nyertes – 28 vesztes


I New York Yankees – Baltimore Orioles I

 

A találkozón véleményem szerint ismét nyerhet a Yankees, viszont egyre jobban “szorul a hurok” a hazai csapat körül, hiszen a hiányzók listája mérkőzésről-mérkőzésre bővül. A mostani keretből már 17 játékos hiányzik és az ütőkeret legjobb játékosa G. Urshela, aki egymaga 1,12-s hit mutatóval rendelkezik, viszont rajta kívül szereplő 8 ütőjátékos egyike sem rendelkezik 1,0 körüli hit mutatóval. Ami azt illeti a Baltimore keretében 4 ilyen játékos is van. Név szerint H. Alberto, T. Mancini, J. Villar és Anthony Santander. A két kezdő dobójátékos Domingo German, illetve John Means lesz.

A különbség a mostani mérkőzésen mindössze D. German és J. Means között adott, hiszen German kiváló dobójátékos. Ám a szimulációs eredmények a hiányzók miatt 0,5-0,8 pont közötti favoritként kezelik a New York Yankees csapatát.

Vajon képes lesz ismét magabiztosan nyerni a már-már tartalékosabbnál tartalékosabb New York Yankees? (Fotó : Noah K. Murray-USA TODAY Sports)

Ami azt illeti én bizakodó vagyok. A két csapat 3. mérkőzése következik ebben a felállásban és eddig mindkét alkalommal 3-3 ponttal tudott nyerni a Yankees. A Baltimore nem a legjobb együttes, ám ennyi hiányzóval egyszer elfogy a Yankees. A vendégek ütőkerete erősebb és hiába a dobók közötti különbség, nem is olyan rég German volt az, aki 10 pontot hozott össze 2 inning alatt. Úgyhogy mindenképp elrontották az esélyeket a fogadóirodák és véleményem szerint nem ekkora underdog a Baltimore. Úgyhogy egy +3,5 pont hendikep opciót ajánlok fogadásként 5 egységgel.

New York Yankees – Baltimore Orioles (01:05)

Tipp: Baltimore Orioles +3,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,55 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: