b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : New York Mets – St. Louis Cardinals

ATLANTA, GA - SEPTEMBER 16: Jacob deGrom #48 of the New York Mets pitches against the Atlanta Braves in the first inning at SunTrust Park on September 16, 2017 in Atlanta, Georgia. (Photo by John Amis/Getty Images)

A szűkebb kínálat miatt már jeleztem a telegram csatornán, hogy elkezdünk ismét baseball mérkőzésekre fogadni. A kínálatból többnyire mindig 2,00 körüli szorzókkal ellátott mérkőzésekkel, illetve kimenetelekkel kalkulálok. Innentől élesben fogadunk és vezetni fogjuk, hogyan is áll az MLB részleg profitban.


I New York Mets – St. Louis Cardinals I

 

A mérkőzésen szimpla statisztikai adatokra fogom alapozni a döntésemet, hiszen a baseball az a sport, amelyben rengeteg adat, információ segítségével könnyen lehet realizálni egy adott végeredményt. Persze tudhatjuk, hogy nem minden a statisztika, de ténylegesen a régi rutinos fogadók tudhatják, hogy valóban ez az a sport, ahol több tényezőt figyelembe véve könnyebb meghatározni az adott mérkőzés over/under opcióit, vagy épp kimeneteleit. A Mets hazai pályán fogadja a Cardinals csapatát és mindezt úgy, hogy legutóbbi fordulóban a Yankees ellen idegenben nyerni tudott a csapat. A Cardinals csapata nincs a legjobb formában, viszont a két csapat hasonló teljesítménnyel rendelkezik a bajnokságban.

A szimulációs adatok alapján 4,3-3,7 a várható végeredmény, ami lényegében akár egy over opciót is eredményezhet ami a 6,5-s határon rakható, viszont a Mets hazai teljesítménye másra sarkall engem és bízok abban, hogy tovább növelik a hazai mérkőzések győzelmi átlagát.

Vajon képes lesz ma a New York Mets győzelemmel zárni hazai pályán?  (Fotó John Amis, Getty Images)

A Mets a 3. legjobban teljesít hazai pályán és 19-11 a mérlegük, míg a Cardinals idegenben 13-20-s mutatóval rendelkezik, ami valljuk be nem a legjobb. A két csapatban van több hiányzó is, viszont a hazai csapatban Jacob Degrom, Pete Alonso és Michael Conforto is a keret részese. Ez a három játékos a Mets jelenlegi keretének legértékesebb tagja. A St. Louis Jack Flaherty, Marcell Ozuna és Matt Carpenterrel lesz fémjelezve, viszont ezen játékosok az előbb említett triótól bőven elmaradnak, mint teljesítményben, mint értékileg. Egy szó, mint száz, ma hazai pályán folytathatja remek sorozatát a Mets, a Cardinals gyengén teljesít idegenben, ráadásul még ma hajnalban a Miami Marlins ellen léptek pályára, míg a Mets egy napos pihenőn volt. Úgyhogy véleményem szerint minden a hazai győzelemnek áll és bőven van érték a sikerükben, ezért “C” kategóriába sorolva a New York Mets győzelmét ajánlom fogadásként.

New York Mets – St. Louis Cardinals (01:10)
Tipp: New York Mets (A mérkőzés győztese) odds: 1,80 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: