b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLS : New York City – New York Red Bulls – 08/25 01:00

Papíron bőven esélyesebbnek számítanak a vendégek, ám én inkább a gólszámadatokban, illetve a hazai csapat gyenge védelmében bízom. (Fotó : Getty Images)

Kereken egy hete ajánlottam fogadást a New York City mérkőzésére és akkor 4-1-re nyert a csapat, ill. mi is ennek köszönhetően. Most egy városi rangadó kerül megrendezésre, hiszen a City otthonába a városi rivális New York Red Bulls látogat.


New York City – New York Red Bulls I

 

A találkozó renget esetben hoz izgalmakat és idén már az első összecsapás igencsak jól sikerült, hiszen 3 gólt, illetve gólváltást hozott a találkozó. Ami azt illeti a mai mérkőzés esélyese a New York City. Ennek több oka is van, ilyen például, hogy a hazai csapat hazai pályán még csak 1 alkalommal szenvedett vereséget, ezzel ellentétben a New York Red Bulls 13 idegenbeli mérkőzésén mindössze 4 alkalommal volt képes 3 ponttal távozni.

A várható gólszámadatok alapján 2,28, ill. 1,72 a két csapat mutatója. Ami ismét megalapozza a több gólos mérkőzést, de a gólváltást is.

Papíron esélyesebbnek számítanak a hazaiak, ám én inkább a gólszámadatokban, illetve a rangadó tényezőjében bíztam. (Fotó : Getty Images)

A City az előző mérkőzésen 4 gólt szerzett és akkor a csapatok közötti különbség miatt bíztam abban, hogy képesek lehetnek 1,5 gól fölött zárni. A mostani találkozón viszont inkább egy “biztosabbnak” ígérkező opcióra fogadnék, ami a gólváltás lenne. A gólváltás mellett az egymás elleni eredmények, ill. a statisztikai adatok is szólhatnak, de számomra az egyik legjobb mutató az a két csapat szezon során mutatott átlaga. A New York Red Bulls 46-40-s gólkülönbséggel rendelkezik, míg a City 46-32-s gólkülönbséget alakított ki. Tehát mindkét csapat fej-fej mellett termeli a gólokat, egyúttal pedig több találkozón gólt is kapnak. Egy szó, mint száz én egy izgalmas mérkőzésre számítok, ahol szerintem bőven reális érték a gólváltás. Láthatóan a fogadóirodák is számolnak az opcióval, hiszen 1,50-s szorzón kínálják a legtöbb helyen ezt a lehetőséget. Úgyhogy én erre ajánlok fogadást és remélem, hogy ismét “zöldül” az ajánlásom.

New York City – New York Red Bulls (01:00)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,50 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: