b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Minnesota Twins – Oakland Athletics – 20:10

A fogadóirodák szorzói alapján a vendégek a favoritok, ám Anderson legutóbb a Hous

Tegnap kihagytam a mérkőzéseket, mert nem éreztem biztonságosnak azokat. Ugyan 3 találkozót megosztottam elemzés nélkül, amelyekből kettő nyert, de nem voltam biztos a dolgomban. Egy napnyi pihenő után, viszont teljes erőbedobással indulok neki a mai napnak!


MLB statisztika:
40 nyertes – 17 vesztes


I Minnesota Twins – Oakland Athletics I

 

A mérkőzésen ismét érdemes leszögezni, hogy az elemzésemet a statisztikai adatokra és a kezdő dobójátékosokra alapoztam. Ami azt illeti, a vendégek részéről egy kiváló mutatókkal rendelkező dobó fog kezdeni, aki nem más, mint D. Mengden. Mengden mutatói idén 5-1-t mutatnak, a hazai oldalon is egy viszonylag jobb formában lévő dobó fog kezdeni, méghozzá M. Pineda. A dobójátékos mutatói idén 6-5. A mostani találkozó is igencsak érdekes lehet, hiszen az első mérkőzésen favorizáltam +1,5 pont hendikeppel a vendégeket, akkor 3 ponttal kaptak ki, viszont azóta két mérkőzést is megnyert az Oakland 3-5, illetve 4-5-s arányban. Ami azt illeti, az előző két mérkőzésen rendre forma-forma dobók kezdtek és ezért sem nyúltam hozzá a mérkőzéshez, viszont itt a 4. találkozón megint vannak olyan dötő tényezők, amely miatt érdemes fogadást kötni a találkozóra.

A szimulációs eredmények alapján ismét favoritnak számít az Oakland. Szoros mérkőzésre lesz kilátás vélhetően és a fogadóirodák is ugyan a hazai sikert várják, ám igencsak magas szorzón.

Az Oakland Athletics csapatát tartják esélytelenebbnek a fogadóirodák a negyedik mérkőzésen, holott a keretük erősebb, a dobójátékosuk jobb formában van, illetve a szimulációs rendszer adatai is a vendégek sikerében lát nagyobb esélyt. (Fotó : Ezra Shaw/Getty Images)

Ami biztos, hogy az Oakland fantasztikus formában van. Ahogy már a fentiekben is említettem az első mérkőzést követően, nyerni tudott kétszer is az Athletics. Az Oakland ellen amúgy nem igazán tud sosem maradandót alkotni a Twins és többször megizzadnak ellenük, sőt az idei szezonban július elején két alkalommal nyert az Oakland, illetve egyszer a Twins tudott 1 ponttal nyerni. Az ütőjátékosok hasonló képességekkel rendelkeznek, bár a vendég oldalon három játékos van akinek 1,0 fölötti a hit mutatója, míg a hazaiaknál ez egy emberre redukálódik, aki nem más, mint J. Polanco. Egy szó, mint száz ma a fogadóirodákkal ismét szembemegyek és az underdog szerepeben feltüntetett Oaklandre ajánlok fogadást, méghozzá egy +1,5 pont hendikep mellett. Ez annyit jelent, hogy 1 ponttal akár ki is kaphatnak a vendégek. Remélem egyébként, hogy nyerni tudnak. Formailag sokkal jobbak, mint a házigazdák, a statisztikai adatok, dobójátékosok és a szimulációs eredmények pedig megerősítettek a döntésemben. Az első meccsen a 8. inningben úszott el az elemzésünk, azt követő két mérkőzésen viszont végig “állt” a most favorizált hendikep opció.

Minnesota Twins – Oakland Athletics (20:10)

Tipp: Oakland Athletics +1,5 pont (Hendikep) odds: 1,68 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: