b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Minnesota Twins – Oakland Athletics 07/19 02:10

A fogadóirodák szorzói alapján a vendégek a favoritok, ám Anderson legutóbb a Hous

A “gold” elemzéseink továbbra is remek mutatókkal rendelkeznek és a 3. turnus folyamán már a 75. elemzést sikerült megosztani. Ami ebben a jelentősség, hogy 84%-s találati arányt sikerült ez idő alatt kialakítani, ami egyedülállónak mondható. A júliusi turnusban jelenleg 8-2-s arányunk van és remélem, hogy a mostani a 9. nyertes publikáció lesz.


MLB statisztika:
38 nyertes – 15 vesztes


I Minnesota Twins – Oakland Athletics I

 

A mérkőzésen ismét érdemes leszögezni, hogy az elemzésemet a statisztikai adatokra és a kezdő dobójátékosokra alapoztam. Ami azt illeti, a vendégek részéről egy kiváló mutatókkal rendelkező dobó fog kezdeni, aki nem más, mint M. Fiers. Fiers mutatói idén 9-3-t mutatnak, a hazai oldalon is egy jó formában lévő dobó fog kezdeni, méghozzá K. Gibson. Gibson mutatói idén 8-4. Ami érdekes a találkozón, hogy egyértelmű favoritként kezelik a Twins-t, holott a szimulációs adatok közel 1 pontos favoritnak tartják a vendégeket.

Három statisztikai portál adatait is megvizsgálva egytől-egyig 0,6-0,9 pontos favoritnak tartják az Oakland Athletics csapatát.

Az Oakland Athletics csapatát tartják esélytelenebbnek a fogadóirodák, holott a keretük erősebb, a dobójátékosuk jobb formában van, illetve a szimulációs rendszer adatai is a vendégek sikerében lát nagyobb esélyt. (Fotó : Ezra Shaw/Getty Images)

Ami biztos, hogy az Oakland fantasztikus formában van a legutóbbi 6 mérkőzését megnyerte, de a legutóbbi 10 találkozót együttvéve is 8 alkalommal győzelmet realizált az együttes. Az Oakland ellen amúgy nem igazán tud sosem maradandót alkotni a Twins és többször megizzadnak ellenük, sőt az idei szezonban július elején két alkalommal nyert az Oakland, illetve egyszer a Twins tudott 1 ponttal nyerni. Az ütőjátékosok hasonló képességekkel rendelkeznek, bár a vendég oldalon három játékos van akinek 1,0 fölötti a hit mutatója, míg a hazaiaknál ez egy emberre redukálódik, aki nem más, mint J. Polanco. Egy szó, mint száz ma a fogadóirodákkal szembe megyek és az underdog szerepeben feltüntetett Oaklandre ajánlok fogadást, méghozzá egy +1,5 pont hendikep mellett. Ez annyit jelent, hogy 1 ponttal akár ki is kaphatnak a vendégek. Remélem egyébként, hogy nyerni tudnak. Formailag sokkal jobbak, mint a házigazdák, a statisztikai adatok, dobójátékosok és a szimulációs eredmények pedig megerősítettek a döntésemben. Annyi viszont biztos, hogy nem szeretnék most hazardírozni. Úgyhogy csak 2,5 egységgel ajánlom a mérkőzést fogadásként!

Minnesota Twins – Oakland Athletics (02:10)

Tipp: Oakland Athletics +1,5 pont (Hendikep) odds: 1,68 “C” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: