b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Minnesota Twins – New York Yankees – 07/23 02:10

May 2, 2017; Bronx, NY, USA; New York Yankees shortstop Didi Gregorius (18) and right fielder Aaron Judge (99) celebrate in the seventh inning after scoring against the Toronto Blue Jays at Yankee Stadium. Mandatory Credit: Noah K. Murray-USA TODAY Sports

A mostani “gold” elemzés inkább rizikós lesz, mint biztonságos, viszont olyan értéket véltem felfedezni a mérkőzésben, amellyel érdemes lehet élni.


MLB statisztika:
42 nyertes – 18 vesztes


I Minnesota Twins – New York Yankees I

 

A mérkőzésen mindenképp bizakodó vagyok, hiszen ismét a Minnesota Twins mérkőzését választottam ki elemzésem céljául. Ma a New York Yankees lesz a pályán, akik tegnap szintén pénzt hoztak a “konyhára”. Ami azt illeti a két csapat között van bőven különbség és ugyan a Twins kezdődobója M. Perez fog kezdeni, ám ő volt az aki az előszezon során nem tudott maradandót nyújtani a Yankees ellen. Akkor egy inning kellett a Yankeesnak, hogy bebiztosítsa a győzelmét. A Yankees oldalán C. Sabathia fog kezdeni, aki a maga rutinjával képes lehet megnehezíteni a mostanában nyögvenyelősen teljesítő Minnesota Twins dobóinak dolgát.

A szimulációs eredmények alapján kereken egy pontos favoritnak számítanak a vendégek és közel 10-11 pontos mérkőzésre van kilátás. 

Izgalmas és végletekig kiélezett párharcra van kilátás, viszont véleményem szerint mindenképp van érték a New York Yankees győzelmében, amelyre alacsony téttel ajánlok fogadást. (Fotó : Noah K. Murray-USA TODAY Sports)

Ami biztos, hogy a Yankees idén 4 mérkőzésből 3 alkalommal nyerni tudott a Twins ellen. Ma a fogadóirodák is a vendég sikerre számítanak a szorzókat látva, de az biztos, hogy szoros mérkőzés lesz ez a mostani. Az ütőjátékosokat tekintve egyértelműen erősebb a Yankees kerete, ráadásul egyre többen felépültek és kezd ismét kialakulni a csapat. A Yankees keretében most A. Judge, D. LeMahieu, G. Torres, A. Hicks és Edwin Encarnacion lehet az akik képesek lehetnek hazafutásokra, illetve pontszerzésekre. A vendégek részéről egyetlen egy játékos rendelkezik 1,0 feletti hit mutatóval ő nem más, mint E. Rosario. Na most a hazaiak ütőbázisa gyengébb, a dobójátékosok között is van némi különbség, ráadásul formailag sem a legjobb a Minnesota Twins. Az utolsó 4 mérkőzésüket rendre követtem az Oakland ellen. Az A’s képes volt megnehezíteni a dolgukat, ez ennek a New York Yankeesnak nem lesz akadály szerintem. A tegnapi mérkőzést rendesen elengedte a Yankees, ami nem is csoda, illetve várható is volt. Ma viszont minden az ő sikerük mellett szól és nem mellesleg a szimulációs adatok is 1 pontos favoritként várják őket. Remélem, hogy bejön ez a félig megérzés, félig statisztikai alapokra felépített ajánlás, amelyet mindenképp “C” kategóriába sorolva ajánlok!

Minnesota Twins – New York Yankees  (02:10)

Tipp: New York Yankees (A mérkőzés nyertese) odds: 1,83 “C” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: