b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : MIN Twins – DET Tigers – 09/07 20:10

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:10

Végre kaptunk egy olyan felállást, amit érdemes kontrázni. Több, mint 13 nap után ismét megosztunk egy MLB ajánlást, hiszen a Detroit – Minnesota párosításban a kezdődobók, az ütőkeretek között hatalmas különbség van és ennek ismeretében megéri egy alacsonyabb téttel kockázatot vállalni. A Minnesota részéről M. Pineda kezd, aki igencsak remek mutatókkal rendelkezik, míg a Detroit csakaptában M. Fulmer fog a dombon kezdeni, aki elég gyenge mutatókat hozott össze eddig. Az ütőkeretek alapján is a Detroitnál egyedül a M. Cabrera, J. Candelario, J. Schoop tió lehet veszélyes, viszont a Minnesota csapatában J. Cave-t leszámítva mindenki remek hit mutatókkal rendelkezik. Egy szó, mint száz a Minnesota most minden alap tényezőt és információt tekintve jobbnak mondható, ráadásul tegnap 10-8-ra nyert ellenük a Detroit, úgyhogy itt a revans ideje.

📊 Ajánlott predikció: 
MIN Twins -1.5 (Hendikep)

odds: 
1.90  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: