b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Milwaukee Brewers – Colorado Rockies

A Colorado Rockiesnak sose ment a Brewers ellen. Számításaim szerint most ismét nyerhetnek a hazaiak. (Fotó : Getty Images)

A holnap hajnali elemzések zárásaként egy baseball ajánlással készültem.


I Milwaukee Brewers – Colorado Rockies I

Amit most is le lehet szögezni, hogy a Coloradonak nagy mumusa a Brewers. A szezonban 4 találkozón minden egyes alkalommal behúzták a hazaiak a győzelmet és összességében az előző évben is mindössze 2 győzelme volt a Rockiesnak. A Brewers ennek megfelelően hazai pályán, az előző két meccsen verte a Coloradot.

Szimulációs adatok alapján 4,8-3,7 a várható végeredmény tehát 5-4 körül lesz várható. Az előző két mérkőzésen 4-3, illetve 5-1-s eredmények születtek.

A Colorado Rockiesnak sose ment a Brewers ellen. Számításaim szerint most ismét nyerhetnek a hazaiak. (Fotó : Getty Images)

Chase Anderson lesz most a Milwaukee dobójátékosa, akivel eddig veretlen a csapat. Összességében az ütőjátékosok hasonló képességűek mindkét oldalon, viszont abból a tényezőből kiindulva, hogy a Colorado számára szinte sose megy a Brewers vendégekét számomra nincs kérdés és alacsony téttel fogadást ajánlok a hazaiak sikerére. Erre egyébként a szimuláció 66%-s esélyt ad.

Milwaukee Brewers – Colorado Rockies (01:40) 
Tipp:Milwaukee Brewers (A mérkőzés győztese) odds:1,66 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: