b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Miami Marlins – Pittsburgh Pirates

Az előző mérkőzésen meggyőzött a Miami, remélem, hogy behúzzák a 3. mérkőzést! (Fotó : Getty Images)

Az első prémium elemzés esetében egy kissé rizikós ajánlással készültem, ám hatalmas értéket látok a mérkőzésben. A találkozón Miami Marlins és a Pittsburgh Pirates fog egymással megmérkőzni és a felek jelenleg 1-1-el állnak egymással szemben a mostani felállásban.


MLB statisztika:
3 nyertes – 0 vesztes


I Miami Marlins – Pittsburgh Pirates I

 

A két csapat harmadik mérkőzéséhez ér ebben a felállásban és elsőként 0:11-s meglepetés eredmény született, majd 4-3-ra nyertek a hazaiak. Ami biztos, hogy a Miami borzasztóan indította az idei szezont, de messze még a vége. A Pittsburgh idegenben viszonylag jól teljesít és jelenleg 18-21 a mutatójuk, viszont lassan nem lesz elég játékosuk, hiszen a sérüléslista folyamatosan növekszik. A csapatból már 13 játékos hiányzik.

A szimulációs adatok alapján 4,1 – 3,7 a várható eredmény. Ami szoros mérkőzésre vall, illetve bőven reális az extra inninges játék is. 

Az előző mérkőzésen meggyőzött a Miami, remélem, hogy behúzzák a 3. mérkőzést! (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti, a hazai oldalon Alcantara lesz a kezdődobó, míg Anderson és Cooper játéka billentheti a hazai siker felé a mérleg nyelvét.A vendégek részéről Archer a kezdődobó, akinek jelenleg messze elmarad a formája és 3-6-s mutatója van idáig. Egy szó, mint száz a sok hiányzó, a statisztikai adatok és az előző mérkőzés számomra biztató. A Miami jól játszott ma hajnalban, ráadásul a vendégek legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzéséből mindössze két alkalommal nyertek. Úgyhogy 2,10-s szorzóért én bevállalom alacsony téttel a hazaiak sikerét!

Miami Marlins – Pittsburgh Pirates (19:10)
Tipp: Miami Marlins (A mérkőzés győztese) odds: 2,10 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: