b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Miami Marlins – Minnesota Twins – 08.01. 01:10

Minden egyes tényező a Minnesota győzelme mellett szól! (Fotó : Getty Images)

A második “gold”  elemzés esetében már egy hajnali MLB mérkőzést választottam ki a kínálatból. Lényegében nem a legjobb a mostani játéknap sem, de mégis találtam egy olyan lehetőséget, amelyre azt mondtam, hogy megéri fogadást kötni.


 MLB statisztika:
54 nyertes – 22 vesztes


I Miami Marlins – Minnesota Twins I

 

Ami a mérkőzést illeti, papíron adottak az esélyek. A Marlins pocsék teljesítményt hozott össze az eddigi szezon során, bár most látható egyfajta javulás a csapat háza táján. A Minnesota csapatát senkinek sem kell bemutatni, utóbbi időben rendere ajánlottam fogadást a csapat mérkőzéseire és most is élnék a lehetőséggel. A házigazdák jelenleg a 15. helyen állnak, míg a Twins a 3. pozíciót foglalja el. A két csapat kerete között bőven van különbség és a mostani dobójátékosok között J. Berrios és S. Alcantara között is adott a differencia.

A szimulációs adatok közel 1 pontos favoritnak számít a Minnesota Twins.

Vajon behúzza ismét a Minnesota? (AP Photo/Jim Mone)

Az ütőkereteket látva hellyel közel azonos teljesítményű játékosok kapnak szerepet, bár a hit mutatók alapján erősebbnek mondható a vendég csapat. A kezdődobók között van bőven különbség, illetve ott van az a szezonbeli különbség is a felek között. A Twins nagy mumusa egyébként a Miaminak, ráadásul a vendégek tényleg jobb formában is vannak. Úgyhogy én bizakodó vagyok, ma hajnalban hozták a “kötelezőt”, ma ismét ők a favoritok és remélem, hogy sikerül nyereséggel zárni ismét a párosítás mérkőzésén.

Miami Marlins – Minnesota Twins (01:10)

Tipp: Minnesota Twins (A mérkőzés győztese) odds: 1,55 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: