b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Miami Marlins – Minnesota Twins – 07.31. 01:10

Minden egyes tényező a Minnesota győzelme mellett szól! (Fotó : Getty Images)

A második prémium elemzés esetében már egy hajnali MLB mérkőzést választottam ki a kínálatból. Lényegében nem a legjobb a mostani játéknap, de mégis találtam egy olyan lehetőséget, amelyre azt mondtam, hogy alacsony téttel ugyan, de megéri fogadást kötni.


MLB statisztika:
53 nyertes – 22 vesztes


I Miami Marlins – Minnesota Twins I

 

Ami a mérkőzést illeti, papíron adottak az esélyek. A Marlins pocsék teljesítményt hozott össze az eddigi szezon során, bár most látható egyfajta javulás a csapat háza táján. A Minnesota csapatát senkinek sem kell bemutatni, utóbbi időben rendere ajánlottam fogadást a csapat mérkőzéseire és most is élnék a lehetőséggel. A házigazdák jelenleg a 15. helyen állnak, míg a Twins a 3. pozíciót foglalja el. A két csapat kerete között bőven van különbség, de a mostani kezdődobók J. Odorizzi és Z. Gallen teljesítménye között is van bőven differencia.

A szimulációs adatok közel 1 pontos favoritnak számít a Minnesota Twins.

Vajon behúzza ismét a Minnesota? (AP Photo/Jim Mone)

Az ütőkereteket látva hellyel közel azonos teljesítményű játékosok kapnak szerepet, bár a hit mutatók alapján erősebbnek mondható a vendég csapat. A kezdődobók között van bőven különbség, illetve ott van az a szezonbeli különbség is a felek között. A Twins nagy mumusa egyébként a Miaminak, ráadásul a vendégek tényleg jobb formában is vannak. Úgyhogy én bizakodó vagyok és ezért a találkozón a vendégek sikerére ajánlok fogadást “C” kategóriába sorolva.

Miami Marlins – Minnesota Twins (01:10)

Tipp: Minnesota Twins (A mérkőzés győztese) odds: 1,68 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: